Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="power101station" data-source="post: 769847" data-attributes="member: 17245"><p>Zemlja je mix guankalong complete organics, sa dodanim guano powder, i glisnjakom oko 25% na pocetaku vege.</p><p>High phosphor sam dodo prvi tjedan cvata, a sad da me jebes vise manje 10 grama gore dole oko 150g sta je preporucena doza. Jos dodajem guano bloom tekuci i bat booster.</p><p></p><p>U dubiozi sam da idem sa guano powderom jos po njoj jer on ima najvise fosfora u sebi tipa 1 10 1 tako nes.</p><p></p><p></p><p>Uvjek dajem fosfor na pocetku drugi tjedan nakon streca, sad sam dodo prvi kako i pise prema guano tablici, sve po ps-u kak pise 1 tjedan bloom high phospor 8g na litru zemlje. Na drugim biljkama nema porblema jedino ova amnezija steka, a druge su i druga sorta. Mislim da je jace da je 20 1 tako nes high phospor od guana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="power101station, post: 769847, member: 17245"] Zemlja je mix guankalong complete organics, sa dodanim guano powder, i glisnjakom oko 25% na pocetaku vege. High phosphor sam dodo prvi tjedan cvata, a sad da me jebes vise manje 10 grama gore dole oko 150g sta je preporucena doza. Jos dodajem guano bloom tekuci i bat booster. U dubiozi sam da idem sa guano powderom jos po njoj jer on ima najvise fosfora u sebi tipa 1 10 1 tako nes. Uvjek dajem fosfor na pocetku drugi tjedan nakon streca, sad sam dodo prvi kako i pise prema guano tablici, sve po ps-u kak pise 1 tjedan bloom high phospor 8g na litru zemlje. Na drugim biljkama nema porblema jedino ova amnezija steka, a druge su i druga sorta. Mislim da je jace da je 20 1 tako nes high phospor od guana. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom