Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milan75" data-source="post: 766934" data-attributes="member: 79009"><p>Braco moja, mislim da imam ogroman problem. </p><p>Sad sam ustanovio da mi je korenje krenulo izlazit vani. U nutra je bele boje a od spolja braon.</p><p></p><p>Sobzirom da sam je stavio na 12/12 pre 5 dana sta mi savetujete?</p><p></p><p>Pot mi je 6l.</p><p>Znam da ce te mi reci da je mali ali kada sam kupovao zemlju i pot pitao sam prodavaca i reko mi je da je ok sobzirom da imam mali box 0.40x0.40x1m</p><p></p><p>Dal da je presadim u 10l</p><p>Ili da isecem lagano dno i da ubacim sadasnji pot u veci od 10l sa zemljom do pola.</p><p></p><p>Poludecu.</p><p>Lepo rece neko da uzmem Mentora a ja se pravim lud.</p><p></p><p>Unapred hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milan75, post: 766934, member: 79009"] Braco moja, mislim da imam ogroman problem. Sad sam ustanovio da mi je korenje krenulo izlazit vani. U nutra je bele boje a od spolja braon. Sobzirom da sam je stavio na 12/12 pre 5 dana sta mi savetujete? Pot mi je 6l. Znam da ce te mi reci da je mali ali kada sam kupovao zemlju i pot pitao sam prodavaca i reko mi je da je ok sobzirom da imam mali box 0.40x0.40x1m Dal da je presadim u 10l Ili da isecem lagano dno i da ubacim sadasnji pot u veci od 10l sa zemljom do pola. Poludecu. Lepo rece neko da uzmem Mentora a ja se pravim lud. Unapred hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom