Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="vutraboj6" data-source="post: 760914" data-attributes="member: 78515"><p>Pozdrav, pratim Vas vec duze vremena i konačno krenuo okušat se i sam. Ovo je drugi grow u prvom nisam imao takve probleme. U ovom growu su dvije promjene - RO voda i dolomitni vapnenac dok je sve ostalo isto. Sjemenke (2x Strawberry Gorilla Auto + 2 Forbiden Runtz Auto) su nikle 27.06 znaci stare su malo manje od mjesec dana. </p><p></p><p>Mix koji koristim je:</p><p> Biobizz light mix 50% + 50% glinene kuglice koje sam 24 sata uronio u vodu i spustio im PH na 5.5 plus ( U jednom teglinu je mix 50% biobiz coco i 50% glinene kuglice i kod toga isti problemi ko i kod ova 3 )</p><p> 75gr Silicum Flash + 5g Mycrotex + 75gr Startrex + 40gr Dolomitnog vapnenca za CALMAG pošto se koristi LED i RO voda i po dvije tablete u svaki teglin.</p><p></p><p>SVjetlo je Mars Hydro FC-4800 (465W) - trenutno na 50%</p><p></p><p> Na početku sam zalijao svaki teglin sa 5ml Organtrex + 1gr Bactrex i 1l vode. Sve se nalazi u Autopot sistemu. Dvije biljke su priključene na rezervoar dok druge dvije još nemaju korjenje do dna pa nisam još uključio. Za vodu koristim RO vodu bez ikakvih primjesa. Trenutna temperatura je oko 24 - 25C a vlaga oko 70%</p><p></p><p></p><p>E sad dolazimo do problema. Prije 2 dana primjetio sam par točkica na donjim listovima svih 4 biljke bez obzira na razvoj. Sada 2 dana poslije već su neki listovi doslovno se posušili i samo se širi na veću površinu lista i sad su to velike točke i listovi odumiru. Neznam što mi je činiti jer nisam siguran u čemu je problem. Pretrazio sam i mislim da fali kalcija ili tripsi možda ali neželim ništa dodavati da ne sjebem još više ?? Na početku sam dodao i silicium i dolomit da ne usfali kalcija ili magnezija a sad mi sve vuče na to da im fali. Molio bih ako je neko iskusniji voljan pomoći oko ovog problema jer stvarno neznam što mi je činiti dalje. U prilogu sam stavio slike gdje se vidi problem. Ispričavam se ako sam zaboravio koji detalj.</p><p></p><p>Puno hvala!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vutraboj6, post: 760914, member: 78515"] Pozdrav, pratim Vas vec duze vremena i konačno krenuo okušat se i sam. Ovo je drugi grow u prvom nisam imao takve probleme. U ovom growu su dvije promjene - RO voda i dolomitni vapnenac dok je sve ostalo isto. Sjemenke (2x Strawberry Gorilla Auto + 2 Forbiden Runtz Auto) su nikle 27.06 znaci stare su malo manje od mjesec dana. Mix koji koristim je: Biobizz light mix 50% + 50% glinene kuglice koje sam 24 sata uronio u vodu i spustio im PH na 5.5 plus ( U jednom teglinu je mix 50% biobiz coco i 50% glinene kuglice i kod toga isti problemi ko i kod ova 3 ) 75gr Silicum Flash + 5g Mycrotex + 75gr Startrex + 40gr Dolomitnog vapnenca za CALMAG pošto se koristi LED i RO voda i po dvije tablete u svaki teglin. SVjetlo je Mars Hydro FC-4800 (465W) - trenutno na 50% Na početku sam zalijao svaki teglin sa 5ml Organtrex + 1gr Bactrex i 1l vode. Sve se nalazi u Autopot sistemu. Dvije biljke su priključene na rezervoar dok druge dvije još nemaju korjenje do dna pa nisam još uključio. Za vodu koristim RO vodu bez ikakvih primjesa. Trenutna temperatura je oko 24 - 25C a vlaga oko 70% E sad dolazimo do problema. Prije 2 dana primjetio sam par točkica na donjim listovima svih 4 biljke bez obzira na razvoj. Sada 2 dana poslije već su neki listovi doslovno se posušili i samo se širi na veću površinu lista i sad su to velike točke i listovi odumiru. Neznam što mi je činiti jer nisam siguran u čemu je problem. Pretrazio sam i mislim da fali kalcija ili tripsi možda ali neželim ništa dodavati da ne sjebem još više ?? Na početku sam dodao i silicium i dolomit da ne usfali kalcija ili magnezija a sad mi sve vuče na to da im fali. Molio bih ako je neko iskusniji voljan pomoći oko ovog problema jer stvarno neznam što mi je činiti dalje. U prilogu sam stavio slike gdje se vidi problem. Ispričavam se ako sam zaboravio koji detalj. Puno hvala!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom