Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Westbrook0112" data-source="post: 759438" data-attributes="member: 78359"><p>Pozz ekipa, novi sam ovdje i ovo mi je prvi grow ikad pa bih vas molio za par savjeta. Naime, uzeo sam autoflower sjemenke Sour diesel strain od Fast budsa. Sjeme je lijepo proklijalo u vodi i papiru za 3 dana. Nakon toga sam ih preselio u jiffy (peat pelet) potove i nakon što su izbili van riješio sam problem sa sjemenkom koja mi je ostala na listu uspješno. Zatim sam ih preselio u tegle (sjebao sam se naručio sam premale, a sad je gotovo pošto svugdje vidim da nije dobro seliti ih zbog stresa tako da ću sad ostaviti ih u ovim 5L teglama… s tim da je u jednoj tegli lightmix zemlja a za drugu teglu nisam imao više te (opet sam se zajebo prilikom naručivanja i sve je bilo na brzinu naručeno kad su sjemenke vec pocele klijati pa sam ih morao preseliti cim prije), a u drugoj je neka terra nesto (nije terra magma).Jučer sam ih možda mrvicu prezalijao jer je jedna stabiljka tamo di je lightmix zemlja pocela ljubičastu boju dobivati stoga ih danas nisam zaljevao (zemlja je jos vlazna iznutra). Dakle uzeo sam hesi starter kit gnojiva za hranjenje pa me sad zanima kad da ih pocnem koristiti? Na shemi pise nakon tjedan dana ali citao sam po internetu da ako je biljka vani da joj netreba puno gnojiva i da bi bilo bolje pricekati 2-3 tjedna prije pocetka hranjenja, tj u fazi cvatnje ubiti, sad me zanima kad bi bilo idealno da ju pocnem hraniti? Vani su na suncu oko 12h dnevno cca i sad kad su male stavim ih u ormar i unutra lampu (kasnije cu morat nesto smislit u fazi cvatnje) za svjetlo jer mi se 12h cini premalo tako da bih htio nesto malo i nadoknaditi sa umjetnim svjetlom al kazem to jos moram razraditi do faze cvatnje. Svaka pomoc i savjet dobrodosli. Hvala na razumijevanju</p><p>(Prilazem slike ispod) - stare su samo 2 dana od kad sam ih presadio u tegle i lagano lagano rastu vidi se, sad nakon danas je vec i stabiljka pocela ispustati onu ljubicastu boju tako da mislim da je voda bila u pitanju tu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Westbrook0112, post: 759438, member: 78359"] Pozz ekipa, novi sam ovdje i ovo mi je prvi grow ikad pa bih vas molio za par savjeta. Naime, uzeo sam autoflower sjemenke Sour diesel strain od Fast budsa. Sjeme je lijepo proklijalo u vodi i papiru za 3 dana. Nakon toga sam ih preselio u jiffy (peat pelet) potove i nakon što su izbili van riješio sam problem sa sjemenkom koja mi je ostala na listu uspješno. Zatim sam ih preselio u tegle (sjebao sam se naručio sam premale, a sad je gotovo pošto svugdje vidim da nije dobro seliti ih zbog stresa tako da ću sad ostaviti ih u ovim 5L teglama… s tim da je u jednoj tegli lightmix zemlja a za drugu teglu nisam imao više te (opet sam se zajebo prilikom naručivanja i sve je bilo na brzinu naručeno kad su sjemenke vec pocele klijati pa sam ih morao preseliti cim prije), a u drugoj je neka terra nesto (nije terra magma).Jučer sam ih možda mrvicu prezalijao jer je jedna stabiljka tamo di je lightmix zemlja pocela ljubičastu boju dobivati stoga ih danas nisam zaljevao (zemlja je jos vlazna iznutra). Dakle uzeo sam hesi starter kit gnojiva za hranjenje pa me sad zanima kad da ih pocnem koristiti? Na shemi pise nakon tjedan dana ali citao sam po internetu da ako je biljka vani da joj netreba puno gnojiva i da bi bilo bolje pricekati 2-3 tjedna prije pocetka hranjenja, tj u fazi cvatnje ubiti, sad me zanima kad bi bilo idealno da ju pocnem hraniti? Vani su na suncu oko 12h dnevno cca i sad kad su male stavim ih u ormar i unutra lampu (kasnije cu morat nesto smislit u fazi cvatnje) za svjetlo jer mi se 12h cini premalo tako da bih htio nesto malo i nadoknaditi sa umjetnim svjetlom al kazem to jos moram razraditi do faze cvatnje. Svaka pomoc i savjet dobrodosli. Hvala na razumijevanju (Prilazem slike ispod) - stare su samo 2 dana od kad sam ih presadio u tegle i lagano lagano rastu vidi se, sad nakon danas je vec i stabiljka pocela ispustati onu ljubicastu boju tako da mislim da je voda bila u pitanju tu [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom