Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bananko Banana" data-source="post: 758488" data-attributes="member: 76491"><p>Ne mogu skontat da li je ovo premalo vode ili previse vode. Vecina mi kaze da je previse vode, ali u zadnjih tjedan dana je dobila samo 3L vode, a to je rijeđe nego sto je inace dobivala dok je jos bila u vegetaciji. Prije je dobivala cirka 3L svakih 3 dana i bilo je ok.</p><p>Biljka je ovakva svaki dan u zadnjih tjedan dana. Potovi su relativno lagani. Lisce je suho ko barut na dodir, kao stari papir, ako bi malo savio listove pocinju pucati.</p><p>Sta da radim nije mi jasno? Da li da je pustim ovako jos koji dan ili da je zalijem posteno odma? Da li je moguce da su korijeni truli pa ne uzima dobro vodu i kako mogu to prepoznat? Da li je previse svijetla mozda? Vruce ili hladno?</p><p>Pot 15L ali stalo je unutra vise zemlje, barem 20L sigurno.</p><p>Temperatura dnevna 27C, nocna 23C. Vlaga 50-55%</p><p>Svijetlo 60% snage na 30cm udaljenosti, a za Migro se preporuca 18cm udaljenosti 75% u ranom cvatu.</p><p>Bube nisam skuzio dosad, cini mi se da nema nadam se.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bananko Banana, post: 758488, member: 76491"] Ne mogu skontat da li je ovo premalo vode ili previse vode. Vecina mi kaze da je previse vode, ali u zadnjih tjedan dana je dobila samo 3L vode, a to je rijeđe nego sto je inace dobivala dok je jos bila u vegetaciji. Prije je dobivala cirka 3L svakih 3 dana i bilo je ok. Biljka je ovakva svaki dan u zadnjih tjedan dana. Potovi su relativno lagani. Lisce je suho ko barut na dodir, kao stari papir, ako bi malo savio listove pocinju pucati. Sta da radim nije mi jasno? Da li da je pustim ovako jos koji dan ili da je zalijem posteno odma? Da li je moguce da su korijeni truli pa ne uzima dobro vodu i kako mogu to prepoznat? Da li je previse svijetla mozda? Vruce ili hladno? Pot 15L ali stalo je unutra vise zemlje, barem 20L sigurno. Temperatura dnevna 27C, nocna 23C. Vlaga 50-55% Svijetlo 60% snage na 30cm udaljenosti, a za Migro se preporuca 18cm udaljenosti 75% u ranom cvatu. Bube nisam skuzio dosad, cini mi se da nema nadam se. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom