Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutra Dzanki" data-source="post: 741589" data-attributes="member: 70685"><p>Indoor đubriva se u outdooru ne koriste, a ako ih već koristiš onda daješ duple nekad čak i troduple doze. Kiša ti je isprala zemlju a verovatno nije bogata hranjivim materijama.</p><p></p><p></p><p>Očigledno je bilo previše sode, jer si joj spržio lišće. Biljke u cvetanju se ne prskaju ni sa čim, ako si prskao i hedove nisam siguran da li su bezbedni za pušenje, možda neko zna.</p><p></p><p></p><p>Napuniće se ona još, ja bih to zalio sa duplom dozom nekog NPK đubriva i hranio nakon svake kiše. Nije totalno uništena ali moraš paziti na buđ, i ubuduće prvo dođi ovde po savet a ne da čitaš sa interneta raznorazne mućkalice.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutra Dzanki, post: 741589, member: 70685"] Indoor đubriva se u outdooru ne koriste, a ako ih već koristiš onda daješ duple nekad čak i troduple doze. Kiša ti je isprala zemlju a verovatno nije bogata hranjivim materijama. Očigledno je bilo previše sode, jer si joj spržio lišće. Biljke u cvetanju se ne prskaju ni sa čim, ako si prskao i hedove nisam siguran da li su bezbedni za pušenje, možda neko zna. Napuniće se ona još, ja bih to zalio sa duplom dozom nekog NPK đubriva i hranio nakon svake kiše. Nije totalno uništena ali moraš paziti na buđ, i ubuduće prvo dođi ovde po savet a ne da čitaš sa interneta raznorazne mućkalice. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom