Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutra Dzanki" data-source="post: 741525" data-attributes="member: 70685"><p>Evo mene ponovo, sličan problem kao prošli grow sa gelatom.. Prokleta rđa.</p><p>Naime imam dve biljke u 11.4L root pouchevima, i 2 komada u 2L saksijama. Double Kush Cake Auto, sve saksije isti strain. Problematična je jedna od dve u 2L potu. Ona je narasla stvarno lepo za svoj pot.</p><p></p><p>[ATTACH]415476[/ATTACH]</p><p></p><p>Problem je počeo pre nekih 7-8 dana od samo nekoliko tačkica, nakon toga sam je 2x zalio sa PH korigovanom vodom na 6.8 i dozom CalMaga i činilo mi se da je bolje, dok jutros nisam video na gornjem listu novu fleku...</p><p></p><p>[ATTACH]415477[/ATTACH][ATTACH]415480[/ATTACH][ATTACH]415478[/ATTACH][ATTACH]415479[/ATTACH]</p><p></p><p>Zemlja je PotH, ritam zalivanja je dva puta voda, jednom hrana, linija je hesi, PH vode nisam korigovao(osim poslednja 2 zalivanj) ali sam pratio i uvek je bio između 7.5 i 7.8. CalMag dajem svako drugo hranjenje. Zapremina saksije kao što sam rekao 2L. Nametnika nema.</p><p>Moja sumnja je da je pot dosta mali, što znači da sam možda trebao CalMag da dajem svaki put sa hranom liči mi na Cal nedostatak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutra Dzanki, post: 741525, member: 70685"] Evo mene ponovo, sličan problem kao prošli grow sa gelatom.. Prokleta rđa. Naime imam dve biljke u 11.4L root pouchevima, i 2 komada u 2L saksijama. Double Kush Cake Auto, sve saksije isti strain. Problematična je jedna od dve u 2L potu. Ona je narasla stvarno lepo za svoj pot. [ATTACH alt="a (1).jpg"]415476[/ATTACH] Problem je počeo pre nekih 7-8 dana od samo nekoliko tačkica, nakon toga sam je 2x zalio sa PH korigovanom vodom na 6.8 i dozom CalMaga i činilo mi se da je bolje, dok jutros nisam video na gornjem listu novu fleku... [ATTACH alt="a (2).jpg"]415477[/ATTACH][ATTACH alt="a (5).jpg"]415480[/ATTACH][ATTACH alt="a (3).jpg"]415478[/ATTACH][ATTACH alt="a (4).jpg"]415479[/ATTACH] Zemlja je PotH, ritam zalivanja je dva puta voda, jednom hrana, linija je hesi, PH vode nisam korigovao(osim poslednja 2 zalivanj) ali sam pratio i uvek je bio između 7.5 i 7.8. CalMag dajem svako drugo hranjenje. Zapremina saksije kao što sam rekao 2L. Nametnika nema. Moja sumnja je da je pot dosta mali, što znači da sam možda trebao CalMag da dajem svaki put sa hranom liči mi na Cal nedostatak. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom