Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Baba yaga" data-source="post: 741450" data-attributes="member: 77117"><p>Nije meni problem 3€ dat nego kako sam napisa, nema poljo apoteke ni blizu. Nekad zopiram a nekad i ne, ovaj grow nisam topira jbg.</p><p>Nebi joj sad kida te donje grane da je ne stresiram bezveze. Ja sam vise old school grower, koristim jako malo tih preparata. Ovu godinu sam koristia ta neke preparate od sismisa, to mi je sve prijatelj poklonia. Ja sam dosad od gnjojiva koristia govna od kokose u malim kolicinama i pri kraju cvatnje malo meda i sta bude. Dosad sam bia zadovoljan kako mi je to ispadalo. Dobijen manje na kraju al bitno da imam za pusit i da znam sta pusim a ne da moram kupovat neka crna i pljesniva albanska sranja.</p><p>Evo od prijatelja stara je imala doma, tako da sam sad dobia tu jednu plantellu cvet al nema etikete iza. Mislim zalit svaku biljku sa 10 l vode danas. Koliko da stavim ml plantelle na tih 10l?</p><p>[ATTACH]415379[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baba yaga, post: 741450, member: 77117"] Nije meni problem 3€ dat nego kako sam napisa, nema poljo apoteke ni blizu. Nekad zopiram a nekad i ne, ovaj grow nisam topira jbg. Nebi joj sad kida te donje grane da je ne stresiram bezveze. Ja sam vise old school grower, koristim jako malo tih preparata. Ovu godinu sam koristia ta neke preparate od sismisa, to mi je sve prijatelj poklonia. Ja sam dosad od gnjojiva koristia govna od kokose u malim kolicinama i pri kraju cvatnje malo meda i sta bude. Dosad sam bia zadovoljan kako mi je to ispadalo. Dobijen manje na kraju al bitno da imam za pusit i da znam sta pusim a ne da moram kupovat neka crna i pljesniva albanska sranja. Evo od prijatelja stara je imala doma, tako da sam sad dobia tu jednu plantellu cvet al nema etikete iza. Mislim zalit svaku biljku sa 10 l vode danas. Koliko da stavim ml plantelle na tih 10l? [ATTACH alt="20210916_143913.jpg"]415379[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom