Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="goldtouch" data-source="post: 740946" data-attributes="member: 77053"><p>fala na odgovoru, sto se tice susenja znam kako se to radi ovo sam sa dzakom mi palo na pamet al sam hteo da</p><p>pitam, posto tako nesto nisam nikad ni pokusavao.</p><p>edit. mozda nije odg tema za ovo naknadno pitanje al kad sam vec poceo.</p><p>pre 3 nedelje sam primetio aktivnosti na sajtu, znaci ispod biljke koja je u ogradjenom delu je spustena trava,</p><p>kao da su dva coveka isla jedan pored drugog i sad me pere paranojica da me plavci cekaju da uberem, i da me navataju</p><p>u putu posto ne verujem da bi pravili zasedu a mozda i nije policija provalila.</p><p>druga opcija je da je jedan dedica od 80 i kusur godina koji tu zivi povremeno i bere pecurke razgledao.</p><p>sad bem li ga da je murija, mozda bi odma banula jer je na imanju ili cekaju da biljka oteza pa tad.</p><p>oduzih ja al bih bio zahvalan na komentarima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goldtouch, post: 740946, member: 77053"] fala na odgovoru, sto se tice susenja znam kako se to radi ovo sam sa dzakom mi palo na pamet al sam hteo da pitam, posto tako nesto nisam nikad ni pokusavao. edit. mozda nije odg tema za ovo naknadno pitanje al kad sam vec poceo. pre 3 nedelje sam primetio aktivnosti na sajtu, znaci ispod biljke koja je u ogradjenom delu je spustena trava, kao da su dva coveka isla jedan pored drugog i sad me pere paranojica da me plavci cekaju da uberem, i da me navataju u putu posto ne verujem da bi pravili zasedu a mozda i nije policija provalila. druga opcija je da je jedan dedica od 80 i kusur godina koji tu zivi povremeno i bere pecurke razgledao. sad bem li ga da je murija, mozda bi odma banula jer je na imanju ili cekaju da biljka oteza pa tad. oduzih ja al bih bio zahvalan na komentarima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom