Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zlatnoseme" data-source="post: 736790" data-attributes="member: 76623"><p>Imam dve femi biljke visine 1.5m, problem je sto su vise od sijalica za 20cm? Nema mogucnosti podizanja sijalica, kako da ih spustim, moram ih na 12/12 sto pre?</p><p></p><p>Drugo, danas je zena iznela biljke stare tri dana i od pet cetri pojeo skakavac(((. Kako ih zastititi od takvih napasnika, moze li neka sitna mrezica da se stavi cak i u kuci, pa iznad svetlo, naplasio sam se, jer skakavci ponekad i u kucu ulecu? Da li i cime ih prskate i stitite od napasnika? Da sam ga uhvatio licno bih ga pojeo zivog, toliko mi je bilo zao biljcica, tako su lepo krenule...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zlatnoseme, post: 736790, member: 76623"] Imam dve femi biljke visine 1.5m, problem je sto su vise od sijalica za 20cm? Nema mogucnosti podizanja sijalica, kako da ih spustim, moram ih na 12/12 sto pre? Drugo, danas je zena iznela biljke stare tri dana i od pet cetri pojeo skakavac(((. Kako ih zastititi od takvih napasnika, moze li neka sitna mrezica da se stavi cak i u kuci, pa iznad svetlo, naplasio sam se, jer skakavci ponekad i u kucu ulecu? Da li i cime ih prskate i stitite od napasnika? Da sam ga uhvatio licno bih ga pojeo zivog, toliko mi je bilo zao biljcica, tako su lepo krenule... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom