Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PladimirVutin" data-source="post: 736243" data-attributes="member: 76732"><p>Cao drustvo, imam problem sa prikrivanjem mirisa. Kuca mi je tri ulice od centra grada, jednostavno sav taj promet, komsije i ostale stvari koje predstavljaju rizik.</p><p>Box sa cetiri biljke se nalazi u potkrovlju/tavanu.Ta prostorija je totalno prazna bila, nije uopste bila u funkciji od kad je uradjena izolacija. Ima najpogodniju temperaturu, vlaga je sasvim okej i pogodna mi je za grow. Ali problem je visak otvorenosti, krovna konstrukcija ( grede ) koje drze ceo krov i crep kako se spustaju u ugao od 40 stepeni, izmedju te grede i zida kuce ima dosta lufta a i sam krov propusta dosta arome. Vec zadnja tri leta imam problem s tim, najvise se uvece oseca miris i bas upada u nos, ali ja i ne primecujem toliko jer sam navikao.</p><p>Najpre mi je potrebna neka topla preporuka, kako da suzbijem miris, da odradim i zagradim sve to, neka izolacija, sta vec samo da ne izlazi van prostorije. Raspolazem sa dvesta jura samo kako bi se mogao fixati taj problem.</p><p>Ljudi koji proizvode u komercijalne svrhe sadeci po dvadeset i vise biljaka pa se rese tog problema, mislim da bih i ja mogao sa cetiri, tako da pomozite kako god mozete.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PladimirVutin, post: 736243, member: 76732"] Cao drustvo, imam problem sa prikrivanjem mirisa. Kuca mi je tri ulice od centra grada, jednostavno sav taj promet, komsije i ostale stvari koje predstavljaju rizik. Box sa cetiri biljke se nalazi u potkrovlju/tavanu.Ta prostorija je totalno prazna bila, nije uopste bila u funkciji od kad je uradjena izolacija. Ima najpogodniju temperaturu, vlaga je sasvim okej i pogodna mi je za grow. Ali problem je visak otvorenosti, krovna konstrukcija ( grede ) koje drze ceo krov i crep kako se spustaju u ugao od 40 stepeni, izmedju te grede i zida kuce ima dosta lufta a i sam krov propusta dosta arome. Vec zadnja tri leta imam problem s tim, najvise se uvece oseca miris i bas upada u nos, ali ja i ne primecujem toliko jer sam navikao. Najpre mi je potrebna neka topla preporuka, kako da suzbijem miris, da odradim i zagradim sve to, neka izolacija, sta vec samo da ne izlazi van prostorije. Raspolazem sa dvesta jura samo kako bi se mogao fixati taj problem. Ljudi koji proizvode u komercijalne svrhe sadeci po dvadeset i vise biljaka pa se rese tog problema, mislim da bih i ja mogao sa cetiri, tako da pomozite kako god mozete. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom