Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sone1" data-source="post: 731911" data-attributes="member: 71133"><p>Isto [USER=48175]@truare[/USER] [USER=73144]@xx_tani[/USER] sada mislim da je puno hrane i jos vidim PK</p><p></p><p>Vidim mnogi to rade i nije mi jasno zasto (pocetnicke greske OK), ako cvet/plod jos nije ni formiran ili ih je malo, cemu to forsiranje PK, pa zar on nije tu da dodas kad zafali, nisu oni bezveze napisali na boci izmedju 6-8nedelje, znaci kad su budovi vec tu, samo malo dodas u toj nedelji, kada vec imas na cega, jer se mislim ako joj treba tada treba . . .</p><p></p><p>tesko mi je neke stvari da docaram/objasnim nekada, al ako pijes sladju kafu, da li je isto na celu ili pola solje jedna kasika secera ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sone1, post: 731911, member: 71133"] Isto [USER=48175]@truare[/USER] [USER=73144]@xx_tani[/USER] sada mislim da je puno hrane i jos vidim PK Vidim mnogi to rade i nije mi jasno zasto (pocetnicke greske OK), ako cvet/plod jos nije ni formiran ili ih je malo, cemu to forsiranje PK, pa zar on nije tu da dodas kad zafali, nisu oni bezveze napisali na boci izmedju 6-8nedelje, znaci kad su budovi vec tu, samo malo dodas u toj nedelji, kada vec imas na cega, jer se mislim ako joj treba tada treba . . . tesko mi je neke stvari da docaram/objasnim nekada, al ako pijes sladju kafu, da li je isto na celu ili pola solje jedna kasika secera ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom