Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hank Moody" data-source="post: 729684" data-attributes="member: 74724"><p>Pozdrav svima,</p><p></p><p>imam mali problem s biljkom kojoj je danas punih 5 tjedana cvjetanja. No, krenimo ispočetka...</p><p>Radi se o Northern Light Automatic (rqs).</p><p>03.02. je isklijala, danas joj 66. dan, 35. u cvjetanju. Zemlja je Potgrond H (15 litara: 13 litara zemlje + 2 litre perlita), svjetlo je led 104w puni spektar (samsungove diode plus nešto plavih i crvenih), box 40x60x200, ventilacija, filter, itd. Ima i nešto mikorize u zemlji.</p><p>Fantastično je rasla u vegetacijskoj fazi, lijepo sam je i raširio koristeći LST. Nisam joj davao nikakva gnojiva do 31. dana kada je pokazala pistile (osim bio heavena, acti-vere i roota, što je i predviđeno, to su stimulatori i dodaci). Tek, dakle, od 31. dana sam joj počeo davati kompletnu bio bizz paletu, po tablici. Ali prije nekih dva tjedna pokazala je prezasićenost dušikom (N) što sam zaključio po spaljenim vrhovima, ponekoj "kandži" ili savijenim vrhovima lišća u stranu. Tada sam joj prestao davati "grow" (za neupućene u bio bizz to je "vegetacijski" dodatak, nakrcan dušikom koji se daje čitavo vrijeme 1 ml/l). Iako mi se čini da se taj problem nije dalje širio, biljka ne djeluje baš sjajno. Lišće s "gornjeg kata" djeluje bljedunjavo, pojavljuju se neke "mrlje" po lišću, kao suhi dijelovi. Uostalom, vidi se sve na fotkama. Ne bih rekao da joj sada fali dušika jer ga ne povlači iz donjih listova, nema nikakvog sušenja i žutila tamo.</p><p>Posebno me zabrinjava što budovi djeluju nerazvijeno za punih 5 tjedana cvjetanja. Ne bih se puno zabrinjavao da je ona pri kraju, ali mi se čini da ona ima još dosta do kraja.</p><p>Možda nije nevažno što sam 2 puta radio defolijaciju jer je bila baš brutalno gusta, list na listu...</p><p>Biljka inače dobro pije, dajem joj 3l svaka 3 dana. Tek da procuri malo, tako znam da je zemlja namočena do dna. S bio bizzom nema potrebe za runoffom.</p><p>Neki savjet? Flush?</p><p>Je li itko imao slično iskustvo?</p><p>Zahvaljujem unaprijed!</p><p></p><p>P. S. - Posebna je bizarnost što, gledajući iz ptičje perspektive u krošnju, donja desna četvrtina kao da živi neki svoj život: budovi su manji i pistile venu, suše se čim izađu. Na preostale "tri četvrtine" krošnje, koja je čak viša, bliža svjetlu, pistile djeluju zdravo, ali mi se čini da su svejedno premali budovi za ovu fazu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hank Moody, post: 729684, member: 74724"] Pozdrav svima, imam mali problem s biljkom kojoj je danas punih 5 tjedana cvjetanja. No, krenimo ispočetka... Radi se o Northern Light Automatic (rqs). 03.02. je isklijala, danas joj 66. dan, 35. u cvjetanju. Zemlja je Potgrond H (15 litara: 13 litara zemlje + 2 litre perlita), svjetlo je led 104w puni spektar (samsungove diode plus nešto plavih i crvenih), box 40x60x200, ventilacija, filter, itd. Ima i nešto mikorize u zemlji. Fantastično je rasla u vegetacijskoj fazi, lijepo sam je i raširio koristeći LST. Nisam joj davao nikakva gnojiva do 31. dana kada je pokazala pistile (osim bio heavena, acti-vere i roota, što je i predviđeno, to su stimulatori i dodaci). Tek, dakle, od 31. dana sam joj počeo davati kompletnu bio bizz paletu, po tablici. Ali prije nekih dva tjedna pokazala je prezasićenost dušikom (N) što sam zaključio po spaljenim vrhovima, ponekoj "kandži" ili savijenim vrhovima lišća u stranu. Tada sam joj prestao davati "grow" (za neupućene u bio bizz to je "vegetacijski" dodatak, nakrcan dušikom koji se daje čitavo vrijeme 1 ml/l). Iako mi se čini da se taj problem nije dalje širio, biljka ne djeluje baš sjajno. Lišće s "gornjeg kata" djeluje bljedunjavo, pojavljuju se neke "mrlje" po lišću, kao suhi dijelovi. Uostalom, vidi se sve na fotkama. Ne bih rekao da joj sada fali dušika jer ga ne povlači iz donjih listova, nema nikakvog sušenja i žutila tamo. Posebno me zabrinjava što budovi djeluju nerazvijeno za punih 5 tjedana cvjetanja. Ne bih se puno zabrinjavao da je ona pri kraju, ali mi se čini da ona ima još dosta do kraja. Možda nije nevažno što sam 2 puta radio defolijaciju jer je bila baš brutalno gusta, list na listu... Biljka inače dobro pije, dajem joj 3l svaka 3 dana. Tek da procuri malo, tako znam da je zemlja namočena do dna. S bio bizzom nema potrebe za runoffom. Neki savjet? Flush? Je li itko imao slično iskustvo? Zahvaljujem unaprijed! P. S. - Posebna je bizarnost što, gledajući iz ptičje perspektive u krošnju, donja desna četvrtina kao da živi neki svoj život: budovi su manji i pistile venu, suše se čim izađu. Na preostale "tri četvrtine" krošnje, koja je čak viša, bliža svjetlu, pistile djeluju zdravo, ali mi se čini da su svejedno premali budovi za ovu fazu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom