Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="unarej" data-source="post: 686925" data-attributes="member: 72738"><p>zdravo ekipo poceo sam neki grow al mi se cini da bilika bas i ne napreduje kako treba.</p><ol> <li data-xf-list-type="ol">Biljke je iz sjemenki</li> <li data-xf-list-type="ol">27.4.2020 su proklijale a 2.5.2020 je pocela vegetacija</li> <li data-xf-list-type="ol">visina je nekih 10cm sve tri</li> <li data-xf-list-type="ol">posude su od po 15l precnika 30cm</li> <li data-xf-list-type="ol">zemlja je kupvna agrumen ph 6 slika u prilogu</li> <li data-xf-list-type="ol">,koristim vodu sa cesme ne dodajem nista voda je bunarska.zalivao sam je po susenju . Do sada su bila dva nalivanja</li> <li data-xf-list-type="ol">ph vode ne znam</li> <li data-xf-list-type="ol">Nisam jos nista od gnojiva dodavao</li> <li data-xf-list-type="ol">svijetlo je led oko 300 w crveno. slika u prilogu</li> <li data-xf-list-type="ol">daljina od biljki je u pocetku bila 130cm,pa sam prije 3 dana spustio na 55 cm</li> <li data-xf-list-type="ol">prostor je 90cm sa 90cm i visina je oko 2 metra</li> <li data-xf-list-type="ol">temperatura je od 21 do 24</li> <li data-xf-list-type="ol">ph zemlje je 6 tako je kupljena</li> <li data-xf-list-type="ol">nisam uocio insekte</li> <li data-xf-list-type="ol">nemam iskustva</li> </ol><p>Sjemna su kupovna ne znam tacno strain. Napravio sam box u sobi ,27.4.ubacio proklijala 3 sjemena u saksije napunjenje zemljom od 15 litara precnika 30cm.ispod lampe na daljini 130cmmod biljki.Lampa je led crvena oko 300w (50 led lamica)Posle 7 dana su krenule da rastu i pocela je vegetacija,zalijo sam ih i ostavio.Pocele su da se izduzuju. spustio</p><p>sam led na 50 cm. Evo slika u prilogu . mislim da nije najbolje krenulo</p><p>jer se duzi a ne rastu puno listovi. Potreban mi je pomoc,ne bih da bas skroz kisksam. Prvi mi je grow pa je i razumljivo da ima problema.</p><p>hvalaaa unaprijed</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unarej, post: 686925, member: 72738"] zdravo ekipo poceo sam neki grow al mi se cini da bilika bas i ne napreduje kako treba. [LIST=1] [*]Biljke je iz sjemenki [*]27.4.2020 su proklijale a 2.5.2020 je pocela vegetacija [*]visina je nekih 10cm sve tri [*]posude su od po 15l precnika 30cm [*]zemlja je kupvna agrumen ph 6 slika u prilogu [*],koristim vodu sa cesme ne dodajem nista voda je bunarska.zalivao sam je po susenju . Do sada su bila dva nalivanja [*]ph vode ne znam [*]Nisam jos nista od gnojiva dodavao [*]svijetlo je led oko 300 w crveno. slika u prilogu [*]daljina od biljki je u pocetku bila 130cm,pa sam prije 3 dana spustio na 55 cm [*]prostor je 90cm sa 90cm i visina je oko 2 metra [*]temperatura je od 21 do 24 [*]ph zemlje je 6 tako je kupljena [*]nisam uocio insekte [*]nemam iskustva [/LIST] Sjemna su kupovna ne znam tacno strain. Napravio sam box u sobi ,27.4.ubacio proklijala 3 sjemena u saksije napunjenje zemljom od 15 litara precnika 30cm.ispod lampe na daljini 130cmmod biljki.Lampa je led crvena oko 300w (50 led lamica)Posle 7 dana su krenule da rastu i pocela je vegetacija,zalijo sam ih i ostavio.Pocele su da se izduzuju. spustio sam led na 50 cm. Evo slika u prilogu . mislim da nije najbolje krenulo jer se duzi a ne rastu puno listovi. Potreban mi je pomoc,ne bih da bas skroz kisksam. Prvi mi je grow pa je i razumljivo da ima problema. hvalaaa unaprijed [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom