Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Žarulja" data-source="post: 657072" data-attributes="member: 69067"><p>Nakon 2 dan listanja po forumu problem je više nego jasan, VENTILACIJA i to u svakom pogledu. S obzirom na dužinu cijevi koja odvodi ustajali zrak ventilator je preslab, rupa za pasivni upuh bi trebala biti i do 3-4 puta veća od ispuha, a uz to još i nedostatak 2-3 venta da pušu po krošnjama s obzirom da ovaj vent se nalazi ispod krošnje. Sve to je rezultiralo drugim problemima, klima pogodna za nametnike, paljenje ledicama... Sad šta je tu je pošto se grow polako bliži kraju nema tu puno pomoći, ali drugi grow će biti bolji. </p><p></p><p>Hvala [USER=51354]@h0nda[/USER] i [USER=38614]@Stipe[/USER] na identificiranju problema. </p><p>Još me zanima iako je loša ventilacija utjecala na kvantitetu mislite li da će puno utjecati na kvalitetu? I šta mislite koliko do kraja? Ja san mislija za koji dan flush i za 10 dana cap cap.</p><p></p><p>[ATTACH]303646[/ATTACH][ATTACH]303645[/ATTACH][ATTACH]303648[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Žarulja, post: 657072, member: 69067"] Nakon 2 dan listanja po forumu problem je više nego jasan, VENTILACIJA i to u svakom pogledu. S obzirom na dužinu cijevi koja odvodi ustajali zrak ventilator je preslab, rupa za pasivni upuh bi trebala biti i do 3-4 puta veća od ispuha, a uz to još i nedostatak 2-3 venta da pušu po krošnjama s obzirom da ovaj vent se nalazi ispod krošnje. Sve to je rezultiralo drugim problemima, klima pogodna za nametnike, paljenje ledicama... Sad šta je tu je pošto se grow polako bliži kraju nema tu puno pomoći, ali drugi grow će biti bolji. Hvala [USER=51354]@h0nda[/USER] i [USER=38614]@Stipe[/USER] na identificiranju problema. Još me zanima iako je loša ventilacija utjecala na kvantitetu mislite li da će puno utjecati na kvalitetu? I šta mislite koliko do kraja? Ja san mislija za koji dan flush i za 10 dana cap cap. [ATTACH]303646[/ATTACH][ATTACH]303645[/ATTACH][ATTACH]303648[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom