Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="klipan" data-source="post: 656537" data-attributes="member: 69984"><p>pozdrav, trazio sam po forumu ali prosto ne znam kako da kucam pa sam morao ovde da se obratim.</p><p>Stavio sam seme da proklija u [ATTACH]302661[/ATTACH] i proklijalo mi je za otprilike 48h 14.10., sve u svemu sve tako đuture sam samo zabo u saksiju koju sam spremio 20l (1. moje pitanje koliko sam pogrešio što sam odmah u saksiju stavio a ne u čašu pa onda u saksiju?). Od đubriva imam[ATTACH=full]302662[/ATTACH] (2. pitanje, šta od ovog trebam koristiti prvo i da li uopšte smem da koristim dok je biljka koja je nikla ovolko?)[ATTACH=full]302663[/ATTACH] vodim računa oko temp i vlage i 2,3 puta u toku dana poprskam površinu zemlje prskalicom kad pipnem i vidim da je suva samo sam je juče zalio malo oko biljke da upije vuna koja je u zemlji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="klipan, post: 656537, member: 69984"] pozdrav, trazio sam po forumu ali prosto ne znam kako da kucam pa sam morao ovde da se obratim. Stavio sam seme da proklija u [ATTACH]302661[/ATTACH] i proklijalo mi je za otprilike 48h 14.10., sve u svemu sve tako đuture sam samo zabo u saksiju koju sam spremio 20l (1. moje pitanje koliko sam pogrešio što sam odmah u saksiju stavio a ne u čašu pa onda u saksiju?). Od đubriva imam[ATTACH type="full" width="535px"]302662[/ATTACH] (2. pitanje, šta od ovog trebam koristiti prvo i da li uopšte smem da koristim dok je biljka koja je nikla ovolko?)[ATTACH type="full" width="524px"]302663[/ATTACH] vodim računa oko temp i vlage i 2,3 puta u toku dana poprskam površinu zemlje prskalicom kad pipnem i vidim da je suva samo sam je juče zalio malo oko biljke da upije vuna koja je u zemlji. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom