Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="WeedBoy420" data-source="post: 648308" data-attributes="member: 69754"><p>Vjerujem da je divljac nasao sam pored biljozu al je nisam slikao... a sto se tice gnjojiva i to imam li potrebu mjenjat gnjojivo ili je ovo okej ??? Jer lokacija je zabacena poprilicno ... cisto sumnjam da se pronađe dijece kakve na takvim lokacijama.. a da su stariji mislim da bi vec davno nastao problem oko toga... a viđao sam vise puta srnecu divljac da se motaju tu oko njih nekad cak i po 3/4 srndaca/srne... </p><p>Vrijeme cvjetanja nije jos ??? Jer kao pistile malo izbaci i spali ih jer strah me je da gnjojivo je prejako i nedozvoljaje joj da pocne cvjetat ????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WeedBoy420, post: 648308, member: 69754"] Vjerujem da je divljac nasao sam pored biljozu al je nisam slikao... a sto se tice gnjojiva i to imam li potrebu mjenjat gnjojivo ili je ovo okej ??? Jer lokacija je zabacena poprilicno ... cisto sumnjam da se pronađe dijece kakve na takvim lokacijama.. a da su stariji mislim da bi vec davno nastao problem oko toga... a viđao sam vise puta srnecu divljac da se motaju tu oko njih nekad cak i po 3/4 srndaca/srne... Vrijeme cvjetanja nije jos ??? Jer kao pistile malo izbaci i spali ih jer strah me je da gnjojivo je prejako i nedozvoljaje joj da pocne cvjetat ???? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom