Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Srale7" data-source="post: 639925" data-attributes="member: 66648"><p>LIjepo si ti to objasnio i slazem se s tobom. Ali u praksi ti to ne radi razliku od par posto i to mozda.</p><p></p><p>Na ovoom forumu ima dosta dobre i kvalitetne teorije i ona je jako bitna da bi se stvari kvalitetno primjenjive u praksi, te je puno lakse nesto kvalitetno primjeniti u praksi kad znas teroiju. Ali opet nekad treba povuci crtu kad neka teorija ima utjecaj na konačan rezultat ili kad ga nema.</p><p></p><p>Ja sam vlagu rijesio na način da mi odsisna ventilacija stralno radi, znači ventilator koji izbacuje zrak iz boksa (preko filtera od aktivnog ugljena), ali to je zbog mirisa, a usput sam rijesio i vlagu. Na proslom grow sam uredno imao 100% vlagu preko noci, ali me to nije diralo, niti sam primjetio da je nekako utjecalo na biljku</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Srale7, post: 639925, member: 66648"] LIjepo si ti to objasnio i slazem se s tobom. Ali u praksi ti to ne radi razliku od par posto i to mozda. Na ovoom forumu ima dosta dobre i kvalitetne teorije i ona je jako bitna da bi se stvari kvalitetno primjenjive u praksi, te je puno lakse nesto kvalitetno primjeniti u praksi kad znas teroiju. Ali opet nekad treba povuci crtu kad neka teorija ima utjecaj na konačan rezultat ili kad ga nema. Ja sam vlagu rijesio na način da mi odsisna ventilacija stralno radi, znači ventilator koji izbacuje zrak iz boksa (preko filtera od aktivnog ugljena), ali to je zbog mirisa, a usput sam rijesio i vlagu. Na proslom grow sam uredno imao 100% vlagu preko noci, ali me to nije diralo, niti sam primjetio da je nekako utjecalo na biljku [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom