Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 636099" data-attributes="member: 52412"><p>Imam jednu u casi od 2,5dc. To sam spremio tri u slucaju da bude muska neka,ili se nesto desi,pa sam ovu sto nece da cveta zamenio sa ovom u casi. Desilo se da sam ih sprzio hemijom nekom.One su se sve povratile,ali je ova sto se posle nasla u casi buknula i odusevila me.</p><p>Po vasem misljenju mogu li ja da zavrisim grow u 2,5dc? Ona cveta vec 17 dana,pocela je sama na 18-6. Kao i ove dve,ali seme je iz paketa. </p><p>Koliko je pametno da je presadim,ili izbacim napolje? [ATTACH=full]275025[/ATTACH]</p><p>Nemam trenutno bolju fotku,dodjem vam bolju u HDu kad se vratim sa posla.</p><p>Zajedno je sa ove dve u malom boxu 17X40X75.</p><p>Ima sve pojedinosti u dnevniku Maćado Led karton box. Ne umem da kopiram link,izvinite. Pozdrav i zivi bili</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 636099, member: 52412"] Imam jednu u casi od 2,5dc. To sam spremio tri u slucaju da bude muska neka,ili se nesto desi,pa sam ovu sto nece da cveta zamenio sa ovom u casi. Desilo se da sam ih sprzio hemijom nekom.One su se sve povratile,ali je ova sto se posle nasla u casi buknula i odusevila me. Po vasem misljenju mogu li ja da zavrisim grow u 2,5dc? Ona cveta vec 17 dana,pocela je sama na 18-6. Kao i ove dve,ali seme je iz paketa. Koliko je pametno da je presadim,ili izbacim napolje? [ATTACH=full]275025[/ATTACH] Nemam trenutno bolju fotku,dodjem vam bolju u HDu kad se vratim sa posla. Zajedno je sa ove dve u malom boxu 17X40X75. Ima sve pojedinosti u dnevniku Maćado Led karton box. Ne umem da kopiram link,izvinite. Pozdrav i zivi bili [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom