Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Srale7" data-source="post: 631705" data-attributes="member: 66648"><p>Da, slazem se ovo za gnojiva, ali ruku na srce koliko se growera sa vutre pridrzava upute sa gnojivima? Koliko growera koristi kompletnu paletu proizvoda? Jako malo. </p><p>Sve su to neke kemije, sa gnojivima/zaljevanjem posebno.</p><p>Posten PH metar naravno da kosta, ali i ovaj kineski posluzi, treba ga dobro iskalibrirat i onda lijepo vidis koliko ti je ph vode koju koristis i vidis koji je ph kad umjesas sva gnojiva i jel i onda trebas korekciju. Nakon par uvoodnih mjerenja, vec sam napamet znao koliko cega ide i koliko treba korigirat.</p><p>Tako da za 4$ vrlo dobra investicija.</p><p></p><p>Jel moze netko razjasnit tu famoznu "odstajalu vodu", odnosno sta se u vodi koja je u cijevi promijeni kad se natoči u plastični kanister od 5l i stoji 30 min? PS ostaje isti, neovisno koliko voda dugo stajala, kod mene je uvijek 7,5 neovisno jel iz pipe ili iz kanistra u koje stoji par dana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Srale7, post: 631705, member: 66648"] Da, slazem se ovo za gnojiva, ali ruku na srce koliko se growera sa vutre pridrzava upute sa gnojivima? Koliko growera koristi kompletnu paletu proizvoda? Jako malo. Sve su to neke kemije, sa gnojivima/zaljevanjem posebno. Posten PH metar naravno da kosta, ali i ovaj kineski posluzi, treba ga dobro iskalibrirat i onda lijepo vidis koliko ti je ph vode koju koristis i vidis koji je ph kad umjesas sva gnojiva i jel i onda trebas korekciju. Nakon par uvoodnih mjerenja, vec sam napamet znao koliko cega ide i koliko treba korigirat. Tako da za 4$ vrlo dobra investicija. Jel moze netko razjasnit tu famoznu "odstajalu vodu", odnosno sta se u vodi koja je u cijevi promijeni kad se natoči u plastični kanister od 5l i stoji 30 min? PS ostaje isti, neovisno koliko voda dugo stajala, kod mene je uvijek 7,5 neovisno jel iz pipe ili iz kanistra u koje stoji par dana. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom