Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Aezakmi246" data-source="post: 631698" data-attributes="member: 64708"><p>Ljudi zeleo bih adekvatan odgovor tako da evo informacija o mom grow-u .</p><p>Seme:domacica neka neki kazu da je automat.</p><p>Zemlja: terra osmocote, u saksiji je od 7 litra do kraja.</p><p>Trenutno na 60w low buget, box 100×65×45</p><p>Biljka je u 43. Danu vegetacije ako se ne varam mala je al stacu do pre neki dan sve ok a sad problemi pomoc da i ja dobijem nesto od 1st grow-a hehe.</p><p>Ima 2 kulera od kompa u box-u</p><p>-Idem do kraja sa bio grow i bio bloom-om.</p><p>Postavio sam slike evo jedne cele biljke. Pokazala je pol u 20 i nekom danu, mislim da imam problem sa velikim ph pa bih zalio jednom pre novog djubrenja sa cistom vodom koju cekam da odstoji pola sta i tako zalivam od pocetka grow-a</p><p>Evo kako je izgledala pre nekoliko dana dok je bila super.. Pozdrav ljudi, zamolio bih vas za malkice bolju pomoc.</p><p>Ljudi evo sad mi sere nesto stranica ne mogu sliku da ubacim 4 put pokusavam i izbacuje me ubaci cu cim budem u mogucnosti a imate slika u mom prethodnom postu..[ATTACH=full]267960[/ATTACH][ATTACH=full]267961[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aezakmi246, post: 631698, member: 64708"] Ljudi zeleo bih adekvatan odgovor tako da evo informacija o mom grow-u . Seme:domacica neka neki kazu da je automat. Zemlja: terra osmocote, u saksiji je od 7 litra do kraja. Trenutno na 60w low buget, box 100×65×45 Biljka je u 43. Danu vegetacije ako se ne varam mala je al stacu do pre neki dan sve ok a sad problemi pomoc da i ja dobijem nesto od 1st grow-a hehe. Ima 2 kulera od kompa u box-u -Idem do kraja sa bio grow i bio bloom-om. Postavio sam slike evo jedne cele biljke. Pokazala je pol u 20 i nekom danu, mislim da imam problem sa velikim ph pa bih zalio jednom pre novog djubrenja sa cistom vodom koju cekam da odstoji pola sta i tako zalivam od pocetka grow-a Evo kako je izgledala pre nekoliko dana dok je bila super.. Pozdrav ljudi, zamolio bih vas za malkice bolju pomoc. Ljudi evo sad mi sere nesto stranica ne mogu sliku da ubacim 4 put pokusavam i izbacuje me ubaci cu cim budem u mogucnosti a imate slika u mom prethodnom postu..[ATTACH=full]267960[/ATTACH][ATTACH=full]267961[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom