Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Mikimausmiki" data-source="post: 619947" data-attributes="member: 67114"><p>Poštovanje svima. Ako može neka pomoć, bio bih vam zahvalan. Radim prvi grow u životu i imam nekoliko biljaka u šatoru i čini mi se da su sve zarazile sa pepelnicom. Dole su požuteli listovi a i poneki gore počinju da budu žuti i pegavi a svuda je kao ta neka prašina. U četvrtoj sam nedelji cvetanja. Počupao sam sve listove koji su oštećeni od 50% pa gore i razmišljam sutra da kupim neki organski fungicid ako uspem negde da nadjem da ih sve isprskam. E sad, čitao sam negde da kada uhvati ova bolest da biljci nema spasa, jer je ona već neko vreme bolesna iznutra i da je sada samo bolest eskalirala zbog neke nepravilnosti. Šta mislite, da li mi ima spasa i da nastavim da gajim još nekoliko nedelja ili da ne trošim uzalud vreme? Hvala puno svima unapred na odgovoru. Voleo bih da mi odgovori neko ko je imao iskustva sa pepelnicom. Još jednom hvala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mikimausmiki, post: 619947, member: 67114"] Poštovanje svima. Ako može neka pomoć, bio bih vam zahvalan. Radim prvi grow u životu i imam nekoliko biljaka u šatoru i čini mi se da su sve zarazile sa pepelnicom. Dole su požuteli listovi a i poneki gore počinju da budu žuti i pegavi a svuda je kao ta neka prašina. U četvrtoj sam nedelji cvetanja. Počupao sam sve listove koji su oštećeni od 50% pa gore i razmišljam sutra da kupim neki organski fungicid ako uspem negde da nadjem da ih sve isprskam. E sad, čitao sam negde da kada uhvati ova bolest da biljci nema spasa, jer je ona već neko vreme bolesna iznutra i da je sada samo bolest eskalirala zbog neke nepravilnosti. Šta mislite, da li mi ima spasa i da nastavim da gajim još nekoliko nedelja ili da ne trošim uzalud vreme? Hvala puno svima unapred na odgovoru. Voleo bih da mi odgovori neko ko je imao iskustva sa pepelnicom. Još jednom hvala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom