Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="EdibB" data-source="post: 618563" data-attributes="member: 66581"><p>Jedno pitanje za iskusne.</p><p></p><p>Imam grow box dimenzija 45x90x130 i 12v PC ventilator na usisu i 12V PC ventilator na ispuhu. Upuh se uvlaci iz sobe, dok ispuh ide direktno vani. Imam i VKO 125 ali njega ne koristim, jer spusti temperaturu i vlagu na 20 stepeni, jer mi sijalica radi po noci. Jacina sijalice je 150w.</p><p></p><p>Da li je ovaj protok zraka dovoljan biljci? Temperaturu koju odrzavaju ova dva vetilatora je 26-27c i vlaznost 50-60%.</p><p></p><p>Ovo pitam jer mi se listovi uvijaju ka gore (kao kandza, zatvaraju se), pa ne mogu skontati zbog cega.</p><p></p><p>Evo fotografija. Nije sigurno hladan zrak, jer usis koji uvlaci zrak je u prostoriji cija temp nije manja od 20 stepeni.</p><p></p><p></p><p></p><p>[MEDIA=imgur]FOTxZJh[/MEDIA]</p><p></p><p>[MEDIA=imgur]NpvnOBI[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EdibB, post: 618563, member: 66581"] Jedno pitanje za iskusne. Imam grow box dimenzija 45x90x130 i 12v PC ventilator na usisu i 12V PC ventilator na ispuhu. Upuh se uvlaci iz sobe, dok ispuh ide direktno vani. Imam i VKO 125 ali njega ne koristim, jer spusti temperaturu i vlagu na 20 stepeni, jer mi sijalica radi po noci. Jacina sijalice je 150w. Da li je ovaj protok zraka dovoljan biljci? Temperaturu koju odrzavaju ova dva vetilatora je 26-27c i vlaznost 50-60%. Ovo pitam jer mi se listovi uvijaju ka gore (kao kandza, zatvaraju se), pa ne mogu skontati zbog cega. Evo fotografija. Nije sigurno hladan zrak, jer usis koji uvlaci zrak je u prostoriji cija temp nije manja od 20 stepeni. [MEDIA=imgur]FOTxZJh[/MEDIA] [MEDIA=imgur]NpvnOBI[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom