Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 617223" data-attributes="member: 52412"><p>Pozdrav drugari,kolege,prijatelji,sestre... Imam situacuju koja jos nije problem,ali bih da je resim pre nego sto to postane. Domacica,ali imam razlog da sumljam da je WW,danas im je 36. dan zivota,11. dan cvetanja,zemlja florabela,saxije(potovi) 2,5L ,temperatura kad je upaljeno 29-31,osim pre dva dana,kad sam se probudio i krenuo da ih ugasim bilo je 41. Nocu,tj kada je njima noc 19-23 , osim jednog puta,kad je pala na 15. Vlagu neznam. Zalivane su vodom sa limuntusom,bez ph metra,na 1,5L H2O stavim 4ml otopine limuntusa (ovde sam nasao recept). Jednom dobile plantelu list,20 dana od presadjivanja,posle zalivene sa FERTICO BLOOMom [ATTACH]248683[/ATTACH] it</p><p>Ako neko ima iskustvo sa njim,molim za pomoc oko doziranja. </p><p>Sledece zalivanje,posle 5 dana bilo isto sa djurivom ,inace im sipam po 400ml, medjutim nisam ih zalio 4-5 dana misleci da nije frka,kad ono listovi neki,pozuteli,cela se oklembesila,zemlja se odvojila od saxije i to podosta,zalio sam ih vodom,ali po 500ml,ono sto je iscurelo u tacne je posle 6 sati nestalo. Sad je to ovako,upravo im je upaljeno svetlo,pre 24 sata sam ih zalio.</p><p>[ATTACH]248685[/ATTACH] [ATTACH]248686[/ATTACH] [ATTACH]248687[/ATTACH][ATTACH]248688[/ATTACH] [ATTACH]248689[/ATTACH] [ATTACH]248690[/ATTACH] [ATTACH]248692[/ATTACH] </p><p>Ne znam dal treba jos neka info? </p><p>Zanima me dal sam ih izgoreo djubrivom ili je ti zedj? Planiram da nastavim da jednom dam vodu,pa dva puta BLOOM,ponavljam da nisam siguran da pravilno doziram. Pise 0,1%-0,2%. Ja sipam 1ml na 1L?</p><p>Svi saveti dobrodosli,tajodje imam pun box lisca,ka sto i vidite,ja bih da malo proredim,ali ne znam dal se to radi,kad se radi,koliko se sisaju koji listovi? Dal da probam lolli sa jednom,kad se to radi? Pucajte slobodno...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 617223, member: 52412"] Pozdrav drugari,kolege,prijatelji,sestre... Imam situacuju koja jos nije problem,ali bih da je resim pre nego sto to postane. Domacica,ali imam razlog da sumljam da je WW,danas im je 36. dan zivota,11. dan cvetanja,zemlja florabela,saxije(potovi) 2,5L ,temperatura kad je upaljeno 29-31,osim pre dva dana,kad sam se probudio i krenuo da ih ugasim bilo je 41. Nocu,tj kada je njima noc 19-23 , osim jednog puta,kad je pala na 15. Vlagu neznam. Zalivane su vodom sa limuntusom,bez ph metra,na 1,5L H2O stavim 4ml otopine limuntusa (ovde sam nasao recept). Jednom dobile plantelu list,20 dana od presadjivanja,posle zalivene sa FERTICO BLOOMom [ATTACH]248683[/ATTACH] it Ako neko ima iskustvo sa njim,molim za pomoc oko doziranja. Sledece zalivanje,posle 5 dana bilo isto sa djurivom ,inace im sipam po 400ml, medjutim nisam ih zalio 4-5 dana misleci da nije frka,kad ono listovi neki,pozuteli,cela se oklembesila,zemlja se odvojila od saxije i to podosta,zalio sam ih vodom,ali po 500ml,ono sto je iscurelo u tacne je posle 6 sati nestalo. Sad je to ovako,upravo im je upaljeno svetlo,pre 24 sata sam ih zalio. [ATTACH]248685[/ATTACH] [ATTACH]248686[/ATTACH] [ATTACH]248687[/ATTACH][ATTACH]248688[/ATTACH] [ATTACH]248689[/ATTACH] [ATTACH]248690[/ATTACH] [ATTACH]248692[/ATTACH] Ne znam dal treba jos neka info? Zanima me dal sam ih izgoreo djubrivom ili je ti zedj? Planiram da nastavim da jednom dam vodu,pa dva puta BLOOM,ponavljam da nisam siguran da pravilno doziram. Pise 0,1%-0,2%. Ja sipam 1ml na 1L? Svi saveti dobrodosli,tajodje imam pun box lisca,ka sto i vidite,ja bih da malo proredim,ali ne znam dal se to radi,kad se radi,koliko se sisaju koji listovi? Dal da probam lolli sa jednom,kad se to radi? Pucajte slobodno... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom