Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 609389" data-attributes="member: 60337"><p>Dobro, tu si u pravu, sto se tiče substrata, da, on košta 15 eura 50lit, no pored coco a i b su ti potrebni i ostali suplimenti i uz to još haj riktaj pH i EC( u neku ruku EC nije ni važno podešavati).. Isto nije bitno dal Canna-u koristiš ili atami (ili nešto treće), naravno da možeš izvući samo grow sa a-b produktima, ali to se isto odnosi na finalni urod, drugačije to sve izgleda kada imaš čitavu paletu na raspolaganju.. </p><p>I moj post se nije općenito odnosio na substrat, već na to da je kultivacija kanabisa u kokosu pak za naprednije growere, i vrlo brzo se mogu greške napraviti, i da, u pravu si coco a i b nisu skupi, na to nisam ni mislio, već sam mislio na "biotab" produkte (jer 99% growera ovde na forumu growaju sa biotabovima u kokosu), jer da sam ciljao na cannu, an, atami, ghe, već bi mu preporučio 2-3 komponentna đubriva sa automatskom korekcijom pH-a.. </p><p>Jer izračunaj koliko te izađe kompletan paket biotabsa sa boosterima i tkd, a koliko npr košta Canna Coco A i B sa canazymom i pk boostom..</p><p>Opet, korekcija pH-a, ppm-a (ec), flušanje substrata ako je čisti coco grow (ipak je to vrsta hydro growa).. to je previše inputa za početnika, lakše je organski uzgajati svakom početniku, o cijenama se pak može voditi diskusija do sutra..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 609389, member: 60337"] Dobro, tu si u pravu, sto se tiče substrata, da, on košta 15 eura 50lit, no pored coco a i b su ti potrebni i ostali suplimenti i uz to još haj riktaj pH i EC( u neku ruku EC nije ni važno podešavati).. Isto nije bitno dal Canna-u koristiš ili atami (ili nešto treće), naravno da možeš izvući samo grow sa a-b produktima, ali to se isto odnosi na finalni urod, drugačije to sve izgleda kada imaš čitavu paletu na raspolaganju.. I moj post se nije općenito odnosio na substrat, već na to da je kultivacija kanabisa u kokosu pak za naprednije growere, i vrlo brzo se mogu greške napraviti, i da, u pravu si coco a i b nisu skupi, na to nisam ni mislio, već sam mislio na "biotab" produkte (jer 99% growera ovde na forumu growaju sa biotabovima u kokosu), jer da sam ciljao na cannu, an, atami, ghe, već bi mu preporučio 2-3 komponentna đubriva sa automatskom korekcijom pH-a.. Jer izračunaj koliko te izađe kompletan paket biotabsa sa boosterima i tkd, a koliko npr košta Canna Coco A i B sa canazymom i pk boostom.. Opet, korekcija pH-a, ppm-a (ec), flušanje substrata ako je čisti coco grow (ipak je to vrsta hydro growa).. to je previše inputa za početnika, lakše je organski uzgajati svakom početniku, o cijenama se pak može voditi diskusija do sutra.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom