Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 603887" data-attributes="member: 76570"><p>Evo rekao sam ovdje postati ono što je ostalo ako išta ostane, odstranio 2/3 biljke sto se osušila, fungicidom sam poprskao stabljiku od zemlje pa sve do prvih zdravih listova na ovoj zdravoj trećini biljke,prehranio 100g guankalong powder+ guankalong organic K2 booster tada, a sad joj dao duplu dozu Bloom,troduplu pk+ od hesia i dupla supervit,ali cini mi se da polako zahvata bolest i ovo jer su prvi cvjetići i listovi na toj grani uvenuli isto kao ostatak uništeni,sad hoce li se širiti više ja nemam pojma,ali sad vec jako smrdi pa i ako bi se osusila mogao bi to nekako iskoristit jer ima dosta kristala..moze li bit da se suši jer joj fali vode,pitam jer su veliki fan listovi žućkasti i malo se objesili kao kad joj fali vode,a cvjetovi i ovi manji listići su kao od plastike kako zdravo izgleda i na njima nema takvih simptoma ali svaki fan se objesio na pola[ATTACH]231401[/ATTACH][ATTACH]231402[/ATTACH][ATTACH]231403[/ATTACH][ATTACH]231404[/ATTACH] a evo deblo i mjesto gdje sam otkinuo bolesni dio[ATTACH]231405[/ATTACH]</p><p>[USER=38614]@Stipe[/USER] ako uhvvatiš vremena pa baci pogled i reci sta mislis,kolike su sanse da je doveden do kraja?</p><p>Edit: ma ne bi ja cjepidlačio oko nje inace da ih imam vise,nego zaliha nema nego još desetak dana,ovom sam se nadao pa me poremetilo,inace ne bi posto ovo uopce</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 603887, member: 76570"] Evo rekao sam ovdje postati ono što je ostalo ako išta ostane, odstranio 2/3 biljke sto se osušila, fungicidom sam poprskao stabljiku od zemlje pa sve do prvih zdravih listova na ovoj zdravoj trećini biljke,prehranio 100g guankalong powder+ guankalong organic K2 booster tada, a sad joj dao duplu dozu Bloom,troduplu pk+ od hesia i dupla supervit,ali cini mi se da polako zahvata bolest i ovo jer su prvi cvjetići i listovi na toj grani uvenuli isto kao ostatak uništeni,sad hoce li se širiti više ja nemam pojma,ali sad vec jako smrdi pa i ako bi se osusila mogao bi to nekako iskoristit jer ima dosta kristala..moze li bit da se suši jer joj fali vode,pitam jer su veliki fan listovi žućkasti i malo se objesili kao kad joj fali vode,a cvjetovi i ovi manji listići su kao od plastike kako zdravo izgleda i na njima nema takvih simptoma ali svaki fan se objesio na pola[ATTACH]231401[/ATTACH][ATTACH]231402[/ATTACH][ATTACH]231403[/ATTACH][ATTACH]231404[/ATTACH] a evo deblo i mjesto gdje sam otkinuo bolesni dio[ATTACH]231405[/ATTACH] [USER=38614]@Stipe[/USER] ako uhvvatiš vremena pa baci pogled i reci sta mislis,kolike su sanse da je doveden do kraja? Edit: ma ne bi ja cjepidlačio oko nje inace da ih imam vise,nego zaliha nema nego još desetak dana,ovom sam se nadao pa me poremetilo,inace ne bi posto ovo uopce [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom