Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Melissa Officinalis" data-source="post: 600368" data-attributes="member: 65070"><p>izvinjavam se sto je post za postom ali moram.</p><p>Situacija sledeca, pitanje ce malo biti izvan pravila ali objsnicu sve.</p><p>covek sa kojim sam odrastao moj otac na ulici gaji 9 biljaka out, 3 great white shark, 3 early skunk, 3 peacemakera. zena mu operisala dojku i hoce ulje da joj pravi. on zna da sam ja pre gajio i pusio je samnom mnogo puta, ali danas kada je dosao po mene iznenadio sam se kada sam video gde me odveo. a dosao je po mene jel ima problem. biljke su ogromne po 3 m prosek jako guste i lisnate i prelepe, ali ih zestoko zahvatila leaf septoria, zato je on i dosao po mene da me pita kako da ih spase. ja sam mu rekao da ih prska sodom otopljenom u vodi i neem uljem, ja sam za to cuo da ljudi koriste. molim vas ako neko zna jos neki nacin da se pomogne, ti ljudi su mi kao porodica. znam da je na forumu zabranjeno pominjanje drugih ljudi i njihovih biljaka ali ovo je specificna i hitna situacija, kaze da je pre 3 dana krenulo i prosirilo se kao kuga. </p><p>po meni uzrok je velika vlaga jel je reka jedna povelika blizu a i inace je ovih dana ogromna vlaga u vazduhu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Melissa Officinalis, post: 600368, member: 65070"] izvinjavam se sto je post za postom ali moram. Situacija sledeca, pitanje ce malo biti izvan pravila ali objsnicu sve. covek sa kojim sam odrastao moj otac na ulici gaji 9 biljaka out, 3 great white shark, 3 early skunk, 3 peacemakera. zena mu operisala dojku i hoce ulje da joj pravi. on zna da sam ja pre gajio i pusio je samnom mnogo puta, ali danas kada je dosao po mene iznenadio sam se kada sam video gde me odveo. a dosao je po mene jel ima problem. biljke su ogromne po 3 m prosek jako guste i lisnate i prelepe, ali ih zestoko zahvatila leaf septoria, zato je on i dosao po mene da me pita kako da ih spase. ja sam mu rekao da ih prska sodom otopljenom u vodi i neem uljem, ja sam za to cuo da ljudi koriste. molim vas ako neko zna jos neki nacin da se pomogne, ti ljudi su mi kao porodica. znam da je na forumu zabranjeno pominjanje drugih ljudi i njihovih biljaka ali ovo je specificna i hitna situacija, kaze da je pre 3 dana krenulo i prosirilo se kao kuga. po meni uzrok je velika vlaga jel je reka jedna povelika blizu a i inace je ovih dana ogromna vlaga u vazduhu [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom