Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Caadro" data-source="post: 543330" data-attributes="member: 57762"><p>Pozdrav društvo, evo mojeg edita nakon 4 mjeseca. Pa ukratko...</p><p>Posadena 3 SLH i 1 Super OG sredinom ožujka(marta). U 6 mjesecu je bilo jako nevrijeme i to me koštalo života 2 SLH-a tako da sada na sajtu živi 1 SLH i 1 OG. [Zanimljivost] Naime odradio sam topping(uspješan) na 2 SLH i na OG, jedan SLH sam ostavio netaknutok pošto mi je ovo prvi grow. Upravo su ti toppirani lemon hejzovi umrli, što mi e totalno čudno s obizorm da su te 2 biljože bile puno veće u puno jače izgledale od ovih koje su preživjele.</p><p>Sta se tice gnojenja, gnio sam malo, dobile su 2 doze zelene platelle samo pošto sam bio u stahovima da cu ih spržiti a biljke sasvim uredu izgledaju i zemlja izgleda izvanredno, uvijek vlažna-</p><p>Obje biljke sada imaju oko 230 CM. OG izgleda zdravo dok se problem javio kod NE topiranog SLH-a [vidi slike]. Neznam uopće kako da objasnim, stabljika je zdrava i čvrsta na prvih 20-30 cm od tla i na sljedećih 30 cm ko ta se počela ljušiti,sušiti, i sužavati i onda je opet zdrava. ako je neko susreo s tim problemom ili nešto slično da mi pomogne, jer ja nikako nemogu nći ovaj problem na internetu. Izgleda ko da je netko super oštrim nožom irezao koru na stabljici i sada se to suši. Problema sa kukcima baš i nema, osim okolnih bilja koje se svom silom pokušavaju popesti na moje jadnice. Eto netko mi je u vodiču za vanjsko uzgajanje kazao, ako sadiš u 3 mjesecu to bude drvo, canabis dok podivlja je nezaustavljiv, pokazalo se kao živa istina</p><p>I još jedno pitanje, jel bi bilo pametno da je pomćnom gnojiti crvenom platelom, jer od cvjetanja još uvijek ništa. Hvala vam na pomoći!</p><p>I kratki osvrt na moje biljoze, dal je sve uredu sa njima, te dali ce po vasem misljenju dati kvalitetne hedovi, količina mi je manje bitna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Caadro, post: 543330, member: 57762"] Pozdrav društvo, evo mojeg edita nakon 4 mjeseca. Pa ukratko... Posadena 3 SLH i 1 Super OG sredinom ožujka(marta). U 6 mjesecu je bilo jako nevrijeme i to me koštalo života 2 SLH-a tako da sada na sajtu živi 1 SLH i 1 OG. [Zanimljivost] Naime odradio sam topping(uspješan) na 2 SLH i na OG, jedan SLH sam ostavio netaknutok pošto mi je ovo prvi grow. Upravo su ti toppirani lemon hejzovi umrli, što mi e totalno čudno s obizorm da su te 2 biljože bile puno veće u puno jače izgledale od ovih koje su preživjele. Sta se tice gnojenja, gnio sam malo, dobile su 2 doze zelene platelle samo pošto sam bio u stahovima da cu ih spržiti a biljke sasvim uredu izgledaju i zemlja izgleda izvanredno, uvijek vlažna- Obje biljke sada imaju oko 230 CM. OG izgleda zdravo dok se problem javio kod NE topiranog SLH-a [vidi slike]. Neznam uopće kako da objasnim, stabljika je zdrava i čvrsta na prvih 20-30 cm od tla i na sljedećih 30 cm ko ta se počela ljušiti,sušiti, i sužavati i onda je opet zdrava. ako je neko susreo s tim problemom ili nešto slično da mi pomogne, jer ja nikako nemogu nći ovaj problem na internetu. Izgleda ko da je netko super oštrim nožom irezao koru na stabljici i sada se to suši. Problema sa kukcima baš i nema, osim okolnih bilja koje se svom silom pokušavaju popesti na moje jadnice. Eto netko mi je u vodiču za vanjsko uzgajanje kazao, ako sadiš u 3 mjesecu to bude drvo, canabis dok podivlja je nezaustavljiv, pokazalo se kao živa istina I još jedno pitanje, jel bi bilo pametno da je pomćnom gnojiti crvenom platelom, jer od cvjetanja još uvijek ništa. Hvala vam na pomoći! I kratki osvrt na moje biljoze, dal je sve uredu sa njima, te dali ce po vasem misljenju dati kvalitetne hedovi, količina mi je manje bitna. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom