Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Badi" data-source="post: 535103" data-attributes="member: 52772"><p>Imam ja problem! Moze pomoc?</p><p>Pocetnik sam ovo mi je prvi grow. Koristio sam sjemenke iz neke dobre vutre koju sam pusio, od njih pet proklijale su dvije (u maramici koja je natopljena u vodi). Odmah sam ih posadio svaku posebno u posude, jednu u vecu (cca. sirine 2o cm dubine priblizno isto toliko), a drugu u manju (cca. sirine 16 cm dubine malo manje)...znam da su premale posude ali budem presadio. Za ovu u vecoj sam koristio mijesavinu dvije zemlje: s onom iz konzuma...mislim da je florafin i sa nekom iz intersparra isto za cvijece, a za ovu u manjoj samo iz intersparra. U jednu i drugu sam takoder pomijeso i zmrvljeni stiropor. Na pocetku su oba dvije bile kombinirano na suncu na prozoru i sa 3 stedne zarulje osram daylight 1600 lumena. Ubrzo sam dodao i reflektor sa dvije osramove cijevi od 55 w svaka 4550 lumena takoder daylight, te sam po savjetu nekog iskusnijeg s foruma odlucio ih drzati samo u boxu jer sam izabrao indoor. Box je cca. sirina 90, duzina malo vise od 50 a visina 75. Nisam koristio nikakva gnojiva, samo sam zalijevao vodom...ne svaki dan, tipa svaka 2 dana. Biljcice su stare oko tjedan dana do 10 dana.</p><p> </p><p>E sad PROBLEM:</p><p></p><p>Ova u manjoj posudi raste dobro, bar kako se meni cini, jedino joj se danas na jednom od listova na vrhu pojavilo nesto kao smede ili narancaste boje i jedva se vidi, a ova u velikoj jako sporo raste i kao da je zakrzalja i ova dva najveca lista su joj blijede zelene boje, a na krajevima negdje cak malo i zuti. Evo slika pa molim da mi netko sto prije moguce ukaze gdje grijesim jer ja mislim da je do zemlje mozda:[ATTACH=full]154017[/ATTACH] [ATTACH=full]154030[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Badi, post: 535103, member: 52772"] Imam ja problem! Moze pomoc? Pocetnik sam ovo mi je prvi grow. Koristio sam sjemenke iz neke dobre vutre koju sam pusio, od njih pet proklijale su dvije (u maramici koja je natopljena u vodi). Odmah sam ih posadio svaku posebno u posude, jednu u vecu (cca. sirine 2o cm dubine priblizno isto toliko), a drugu u manju (cca. sirine 16 cm dubine malo manje)...znam da su premale posude ali budem presadio. Za ovu u vecoj sam koristio mijesavinu dvije zemlje: s onom iz konzuma...mislim da je florafin i sa nekom iz intersparra isto za cvijece, a za ovu u manjoj samo iz intersparra. U jednu i drugu sam takoder pomijeso i zmrvljeni stiropor. Na pocetku su oba dvije bile kombinirano na suncu na prozoru i sa 3 stedne zarulje osram daylight 1600 lumena. Ubrzo sam dodao i reflektor sa dvije osramove cijevi od 55 w svaka 4550 lumena takoder daylight, te sam po savjetu nekog iskusnijeg s foruma odlucio ih drzati samo u boxu jer sam izabrao indoor. Box je cca. sirina 90, duzina malo vise od 50 a visina 75. Nisam koristio nikakva gnojiva, samo sam zalijevao vodom...ne svaki dan, tipa svaka 2 dana. Biljcice su stare oko tjedan dana do 10 dana. E sad PROBLEM: Ova u manjoj posudi raste dobro, bar kako se meni cini, jedino joj se danas na jednom od listova na vrhu pojavilo nesto kao smede ili narancaste boje i jedva se vidi, a ova u velikoj jako sporo raste i kao da je zakrzalja i ova dva najveca lista su joj blijede zelene boje, a na krajevima negdje cak malo i zuti. Evo slika pa molim da mi netko sto prije moguce ukaze gdje grijesim jer ja mislim da je do zemlje mozda:[ATTACH=full]154017[/ATTACH] [ATTACH=full]154030[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom