Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Rina1990" data-source="post: 527606" data-attributes="member: 59204"><p>*sjeme feminiziran-white widow&special queen(poklon)</p><p>*stavljene u casu vode 03.05 (znaci danas im je 10-i dan)</p><p>*visoke 10+cm</p><p>*bile su casici od jogurta 10.05 presadjene u malene saksije.(nez od koliko su litara)(2-3l max)</p><p>*koristila sam pot ground h u koji sam sastrugala stiropor na dno saksije stalila glinene kuglice</p><p>*do sada su zalivene 2 puta.nakonpresadnje ih prehranila nekis srestvom iz vrtnog centra.koristila sam (mlaku vodu iz aparata)</p><p>*ph neznam</p><p>*stavila sam 5 zarulja od 1320 lumena jedan reflektor od 120w i jedan led reflektor.biljke su udaljene od lampi (cca-20cm)</p><p>*kutija od djecijih kolica (karton)110dx50sx50v...oblozena obicnom kuhinjskom folijom</p><p>*tem neznam ni vlagu vodim se osjecajima za sada(cekam da mi dodje aparatura adekvatna za mjerenja)</p><p>*kazem prvi put iz znatizelje sa to napravila...neposredno nakon citanja vaseg foruma</p><p>Tako listajuci forum i citajuci zabrinula sam se jer mi sve izgleda kao nuklearna fizika a ja samo volim ***maricu***</p><p>zanima me jel sve ok sa mojom biljkom i jesam gdje pogrjesila?</p><p>[ATTACH=full]146159[/ATTACH] [ATTACH=full]146160[/ATTACH] [ATTACH=full]146160[/ATTACH] [ATTACH=full]146161[/ATTACH] [ATTACH=full]146162[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rina1990, post: 527606, member: 59204"] *sjeme feminiziran-white widow&special queen(poklon) *stavljene u casu vode 03.05 (znaci danas im je 10-i dan) *visoke 10+cm *bile su casici od jogurta 10.05 presadjene u malene saksije.(nez od koliko su litara)(2-3l max) *koristila sam pot ground h u koji sam sastrugala stiropor na dno saksije stalila glinene kuglice *do sada su zalivene 2 puta.nakonpresadnje ih prehranila nekis srestvom iz vrtnog centra.koristila sam (mlaku vodu iz aparata) *ph neznam *stavila sam 5 zarulja od 1320 lumena jedan reflektor od 120w i jedan led reflektor.biljke su udaljene od lampi (cca-20cm) *kutija od djecijih kolica (karton)110dx50sx50v...oblozena obicnom kuhinjskom folijom *tem neznam ni vlagu vodim se osjecajima za sada(cekam da mi dodje aparatura adekvatna za mjerenja) *kazem prvi put iz znatizelje sa to napravila...neposredno nakon citanja vaseg foruma Tako listajuci forum i citajuci zabrinula sam se jer mi sve izgleda kao nuklearna fizika a ja samo volim ***maricu*** zanima me jel sve ok sa mojom biljkom i jesam gdje pogrjesila? [ATTACH=full]146159[/ATTACH] [ATTACH=full]146160[/ATTACH] [ATTACH=full]146160[/ATTACH] [ATTACH=full]146161[/ATTACH] [ATTACH=full]146162[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom