Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="California Sunshinee" data-source="post: 527515" data-attributes="member: 58726"><p>Đeste ljudi, evo mene nakon mjesec opet. Znaci posadio sam jednu biljku prije tacno mjesec + par dana ona je i dalje zdrava, raste, ali jako, jako sporo. Evo slika kolka je bila prije mjesec kolka je sad. Prve slike su sad kolka je, zadnje slike kolke su bile prije mjesec. Stvarno mi smijesno koliko malo je narasla za mjesec. Narasla je mozda samo 2-3 cm al je dobila puno listova novih. Drzim je na balkonu ima sunca direktnog kada ima i sunca, kad je ko danas oblacno drzim je na prozoru koji ima jako puno svjetlosti kao sto se vidi na prve 2 slike. Juce sam je zalio sa prirodnim gnojivom od žare koje sam napravio. Zanima me zna li ko koja je ovo vrsta i zasto jako sporo raste i hoce li biti ista od nje i kakav bi mogo urod biti. Po ovome mi se cini da ce narasti tek sljedece godine u ova doba. Po ovom kolko dnevno raste u visinu. Stvarno joj pruzam bas mnogo paznje, draga mi je. Al nemam pojma zasto sporo raste! Ty for answer.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="California Sunshinee, post: 527515, member: 58726"] Đeste ljudi, evo mene nakon mjesec opet. Znaci posadio sam jednu biljku prije tacno mjesec + par dana ona je i dalje zdrava, raste, ali jako, jako sporo. Evo slika kolka je bila prije mjesec kolka je sad. Prve slike su sad kolka je, zadnje slike kolke su bile prije mjesec. Stvarno mi smijesno koliko malo je narasla za mjesec. Narasla je mozda samo 2-3 cm al je dobila puno listova novih. Drzim je na balkonu ima sunca direktnog kada ima i sunca, kad je ko danas oblacno drzim je na prozoru koji ima jako puno svjetlosti kao sto se vidi na prve 2 slike. Juce sam je zalio sa prirodnim gnojivom od žare koje sam napravio. Zanima me zna li ko koja je ovo vrsta i zasto jako sporo raste i hoce li biti ista od nje i kakav bi mogo urod biti. Po ovome mi se cini da ce narasti tek sljedece godine u ova doba. Po ovom kolko dnevno raste u visinu. Stvarno joj pruzam bas mnogo paznje, draga mi je. Al nemam pojma zasto sporo raste! Ty for answer. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom