Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="antonio80" data-source="post: 526970" data-attributes="member: 41640"><p>Evo sam napravio kako sam i rekao ali sam ljut ka pas . Nek idu u <span style="color: #ff0000">***** ********</span> oni u Kolorsa . Poljo centar mi zatvorija prid nosom pa sam mora zemlju uzet negdi drugo . Kako sam vec uzima plantelu balkoniku i bila je super i biljke su je lipo prijvatile racunam opet uzet isto . Uzmem 65 l i odem daleko u unutrasnjost u polje . Kad sam je otvorija probija saam . A sta sad imam danas par sati slobodno a ko zna kad opet a biljke vriste za pomoc . Uglavnom zemlja svjetlo smeđa , upaucena ( pljesan) veeeliki grumeni i par crviju unutra . U pm. Sad kako im je tako im je ako se oporave dic cu im spomenik . Stavljene u kamuflazu na sunce skupa s automatom . Uglavnom evo slika manekenki [ATTACH=full]145563[/ATTACH] [ATTACH=full]145564[/ATTACH]topirao sam . Veca je early scunk a manja cronikal nesto ono s kokicom od cvitica je automat haze chocoloce . Pozelite im sricu</p><p></p><p></p><p><span style="color: #ff0000">Prva opomena bez posljedica a drugi put idu bodovi</span></p><p><span style="color: #ff0000">HG</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="antonio80, post: 526970, member: 41640"] Evo sam napravio kako sam i rekao ali sam ljut ka pas . Nek idu u [COLOR=#ff0000]***** ********[/COLOR] oni u Kolorsa . Poljo centar mi zatvorija prid nosom pa sam mora zemlju uzet negdi drugo . Kako sam vec uzima plantelu balkoniku i bila je super i biljke su je lipo prijvatile racunam opet uzet isto . Uzmem 65 l i odem daleko u unutrasnjost u polje . Kad sam je otvorija probija saam . A sta sad imam danas par sati slobodno a ko zna kad opet a biljke vriste za pomoc . Uglavnom zemlja svjetlo smeđa , upaucena ( pljesan) veeeliki grumeni i par crviju unutra . U pm. Sad kako im je tako im je ako se oporave dic cu im spomenik . Stavljene u kamuflazu na sunce skupa s automatom . Uglavnom evo slika manekenki [ATTACH=full]145563[/ATTACH] [ATTACH=full]145564[/ATTACH]topirao sam . Veca je early scunk a manja cronikal nesto ono s kokicom od cvitica je automat haze chocoloce . Pozelite im sricu [COLOR=#ff0000]Prva opomena bez posljedica a drugi put idu bodovi HG[/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom