Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 520766" data-attributes="member: 42275"><p>Jos gore Ven,da je tako ne bi bilo beda,bukvalno ovo nize lisce i popkornevi se suse ko da sam im uradio lolipop,znaci donje 2/3 biljke se osusilo ,ovo vislje je sve ok po neki list pokazuje nute-bur i na nekim cetovima pistili su braon boje,ali ne mogu da verujem to je 5ml bloom i 10ml slavola na biljkama koje sam jako malo hranio to se desilo totalno van svih pravila,ne znam sta da mislim kosi mi se sa svim sto znam i sta sam naucio u toku growa,ako uspem da nabavim fotic danas da slikam.Izbacio sam tu drenazu to sam rekao uradio mini flus sta mogu sad osim da cekam i da se nerviram,sutra cu je opt samo zaliti sa vodom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 520766, member: 42275"] Jos gore Ven,da je tako ne bi bilo beda,bukvalno ovo nize lisce i popkornevi se suse ko da sam im uradio lolipop,znaci donje 2/3 biljke se osusilo ,ovo vislje je sve ok po neki list pokazuje nute-bur i na nekim cetovima pistili su braon boje,ali ne mogu da verujem to je 5ml bloom i 10ml slavola na biljkama koje sam jako malo hranio to se desilo totalno van svih pravila,ne znam sta da mislim kosi mi se sa svim sto znam i sta sam naucio u toku growa,ako uspem da nabavim fotic danas da slikam.Izbacio sam tu drenazu to sam rekao uradio mini flus sta mogu sad osim da cekam i da se nerviram,sutra cu je opt samo zaliti sa vodom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom