Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 520761" data-attributes="member: 42275"><p>Postovanje kolege,avo i ja doceko da imam zesce probleme pa da pitam za pomoc.</p><p>Nemam kako da uslikam ali se nadam da ce starije kolege shvatiti moje objasnjenje problema.</p><p>Biozice u 3 nedelje cvata.</p><p>250w rasveta</p><p>temp-27 dan-20noc</p><p>vlaga 35%</p><p>ZEMLJA florabela</p><p>potovi 11l</p><p>Od pocetka growa dva puta dao root hesi i dva puta u cvatu dat bloom 5ml na 1l vode i slavol 10ml</p><p>problem...</p><p>Biozice mi se suse od dole na gore sve kao slama postalo.</p><p>Imao sam u tim potovima drenazu od kamencica koji su bili otkuvani u vodi 20min pre nego sto sam ih stavio u pot.Prvi put sam u ovom growu stavio drenazu iizgleda je to bio problem bar ja mislim,nikad nisam stavljo tu drenazu i ocigledno me je ukopala sada.Ja sam brze bolje uradio mini flus sa 10l vode i zadnje 2l izregulisan ph 6,3PH i kad se zemlja posusila izvadio te jebene kamencice i mesto njih stavio zemlju.Ono sto je najgore i pistili mi poceli da menjaju boju u braon kao da su zreli,ali aj to mogu da pripisem oksidaciji korenu. Sada cu pratiti pa cu videti.</p><p>Ako imate jos neki predlog ili sta vec reci te,odlepio sam inace,ne znam sad kad da ih hranim da cekam sad zalivanje i da joj roknem bloom redovnu dozu ili da nastavim jos sa vodom makar jos jedno zalivanje nisam pametan stvarno.E to drugari kako jedna mala nepaznja ne promisljenja moze da unisti grow,strasno...a da bitan podatak,to je pocelo na zadnje hranjenje biozica a i tad sam i brzo zalijo ijos nesto zbog te drenaze biozice su mi na 11l pot pile samo 1,2l vode a ranije sam te iste potove zalivao sa 2l i pri kraj sam znao da povecam cak i na 2,5l vode po zalivanju i nikad ali bas nikad nisam imao neke probleme u growu vece do sada evo koliko vec godina u nazad growam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 520761, member: 42275"] Postovanje kolege,avo i ja doceko da imam zesce probleme pa da pitam za pomoc. Nemam kako da uslikam ali se nadam da ce starije kolege shvatiti moje objasnjenje problema. Biozice u 3 nedelje cvata. 250w rasveta temp-27 dan-20noc vlaga 35% ZEMLJA florabela potovi 11l Od pocetka growa dva puta dao root hesi i dva puta u cvatu dat bloom 5ml na 1l vode i slavol 10ml problem... Biozice mi se suse od dole na gore sve kao slama postalo. Imao sam u tim potovima drenazu od kamencica koji su bili otkuvani u vodi 20min pre nego sto sam ih stavio u pot.Prvi put sam u ovom growu stavio drenazu iizgleda je to bio problem bar ja mislim,nikad nisam stavljo tu drenazu i ocigledno me je ukopala sada.Ja sam brze bolje uradio mini flus sa 10l vode i zadnje 2l izregulisan ph 6,3PH i kad se zemlja posusila izvadio te jebene kamencice i mesto njih stavio zemlju.Ono sto je najgore i pistili mi poceli da menjaju boju u braon kao da su zreli,ali aj to mogu da pripisem oksidaciji korenu. Sada cu pratiti pa cu videti. Ako imate jos neki predlog ili sta vec reci te,odlepio sam inace,ne znam sad kad da ih hranim da cekam sad zalivanje i da joj roknem bloom redovnu dozu ili da nastavim jos sa vodom makar jos jedno zalivanje nisam pametan stvarno.E to drugari kako jedna mala nepaznja ne promisljenja moze da unisti grow,strasno...a da bitan podatak,to je pocelo na zadnje hranjenje biozica a i tad sam i brzo zalijo ijos nesto zbog te drenaze biozice su mi na 11l pot pile samo 1,2l vode a ranije sam te iste potove zalivao sa 2l i pri kraj sam znao da povecam cak i na 2,5l vode po zalivanju i nikad ali bas nikad nisam imao neke probleme u growu vece do sada evo koliko vec godina u nazad growam. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom