Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Corleonev" data-source="post: 515504" data-attributes="member: 55186"><p>Po meni je tu malo pretijesno za 2 biljke ali moze se..Ili ovo kaj ti je Ven rekao znaci makni lst pusti ju da raste gore, s lolipopo ces si jos napravit nes mjesta..presadi bubble u barem malo veci pot nekak ga zguraj u box .. kasnije cropaj grane kak ti pase i kaj sad nek se stiskaju...ili mozes za bubble napraviti neki manji tipa pc box pored..Ma i da ostavis ovako nebi bilo lose sam kaj ces ful malo dobit od bubbla pa se vise skoncentiraj na ww. Al mozda da ga presalis u barem malo veci pot i zalijes rootom.i kupi neko gnojivo za cvjetanje..A ovo jel se isplati veci box radit s ovim svjetlom +jos jedna clf bude ti netko drugi odgovotio..Nadam se da sam pomogo pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Corleonev, post: 515504, member: 55186"] Po meni je tu malo pretijesno za 2 biljke ali moze se..Ili ovo kaj ti je Ven rekao znaci makni lst pusti ju da raste gore, s lolipopo ces si jos napravit nes mjesta..presadi bubble u barem malo veci pot nekak ga zguraj u box .. kasnije cropaj grane kak ti pase i kaj sad nek se stiskaju...ili mozes za bubble napraviti neki manji tipa pc box pored..Ma i da ostavis ovako nebi bilo lose sam kaj ces ful malo dobit od bubbla pa se vise skoncentiraj na ww. Al mozda da ga presalis u barem malo veci pot i zalijes rootom.i kupi neko gnojivo za cvjetanje..A ovo jel se isplati veci box radit s ovim svjetlom +jos jedna clf bude ti netko drugi odgovotio..Nadam se da sam pomogo pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom