Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PaddySkunk" data-source="post: 515142" data-attributes="member: 57349"><p>Lijepi pozdrav svima. Ovo mi je prvi uzgoj pa nisam siguran jel ide sve otprilike kako bi i trebalo. </p><p></p><p>Uglavnom, imam 3 Northern Lights auto od Expert Seeds pod 300W Dual spectrum CFL-om(13 500 Lumena).</p><p>Biljke su nakon klijanja 14.1.2017. posađene u Light mix zemlju od BioBizz-a i u njoj su bile 2-3 tjedna dok se listovi nisu skroz objesili i onda su presađene u tegle od 5.5 litara (znam da je premalo), zemlja All mix od BioBizz-a, zalivene su i kroz 20 minuta su se oporavile i izgledale kao da im se ništa nije dogodilo. To im je bio prvi stres.</p><p>Počele su cvjetati nakon otprilike 3 tjedna te im je sa današnjim danom punih 7 tjedana i 5 dana od sadnje. U četvrtom tjednu sam započeo sa LST-om tj. vezanjem grana da bi biljka ostala niska i da niže grane dobe više svjetla.</p><p>Biljke rastu u Mamooth Lite šatoru(80 x 80 x 80 koji ide do 160 u visinu), u vegetaciji sam im davao Root Juice od BioBizz-a, a sada im dajem Bio Bloom od BioBizz-a i Big Bud od Advanced Nutrients razrijeđene u litri vode i zalijevam otprilike svaka tri dana(kad osjetim da je zemlja skoro suha).</p><p>Uglavnom, da prijeđem na glavno pitanje: raste li mi biljka dobro? Na pakiranju je pisalo da raste svega 10 tjedana, a cvjetovi su prilično mali i tanki, miris je ok. I sve tri biljke nisu jednake, jedna je naprednija od druge, a druga je pak naprednija od treće. Bojim se da na kraju neće biti ništa od njih.</p><p></p><p>Dodajem dovoljno slika pa se nadam nekakvoj podršci. </p><p></p><p>Hvala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PaddySkunk, post: 515142, member: 57349"] Lijepi pozdrav svima. Ovo mi je prvi uzgoj pa nisam siguran jel ide sve otprilike kako bi i trebalo. Uglavnom, imam 3 Northern Lights auto od Expert Seeds pod 300W Dual spectrum CFL-om(13 500 Lumena). Biljke su nakon klijanja 14.1.2017. posađene u Light mix zemlju od BioBizz-a i u njoj su bile 2-3 tjedna dok se listovi nisu skroz objesili i onda su presađene u tegle od 5.5 litara (znam da je premalo), zemlja All mix od BioBizz-a, zalivene su i kroz 20 minuta su se oporavile i izgledale kao da im se ništa nije dogodilo. To im je bio prvi stres. Počele su cvjetati nakon otprilike 3 tjedna te im je sa današnjim danom punih 7 tjedana i 5 dana od sadnje. U četvrtom tjednu sam započeo sa LST-om tj. vezanjem grana da bi biljka ostala niska i da niže grane dobe više svjetla. Biljke rastu u Mamooth Lite šatoru(80 x 80 x 80 koji ide do 160 u visinu), u vegetaciji sam im davao Root Juice od BioBizz-a, a sada im dajem Bio Bloom od BioBizz-a i Big Bud od Advanced Nutrients razrijeđene u litri vode i zalijevam otprilike svaka tri dana(kad osjetim da je zemlja skoro suha). Uglavnom, da prijeđem na glavno pitanje: raste li mi biljka dobro? Na pakiranju je pisalo da raste svega 10 tjedana, a cvjetovi su prilično mali i tanki, miris je ok. I sve tri biljke nisu jednake, jedna je naprednija od druge, a druga je pak naprednija od treće. Bojim se da na kraju neće biti ništa od njih. Dodajem dovoljno slika pa se nadam nekakvoj podršci. Hvala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom