Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kalasnikova" data-source="post: 416251" data-attributes="member: 49520"><p>Vec mi padaju ideje da izbacim najlosiju i nadam se ideji da ove 3 prezive ,pa mi dolazi na pamet uzet loncinu od 50 litarai presadit ovu sto je zdrava,jel nesto razmisljam ako se neoporave lako ce se ova stoje zdrava razlistat ponovo,da prekrije box jel stvarno su sve BOMBE srce me boli gledat ih vako jadne pognutih pozutjelih vrhova,mislio ih poslje flusha lagano na Cvjetanje prebacit</p><p>jel uz OWERWATERING ovdje ima nekog defekta sa nutrientsima,jel sam zaljevo sa TVRDOM VODOM PH iznad 7 ito dobroo ,,I FLUSHIRANJE samoizazvalo domino efekt</p><p>ISKUSNI AKO BOGA ZNATE ZBORITE NESTO,,,</p><p></p><p></p><p>drenaza zemlje je dobra ,,perlit sa nesto glinenih kuglica</p><p>box je 90x90x190</p><p></p><p></p><p>EDIT ;; sad gledam ih u ovesitne sate malo su kao dosle sebi,,ali rastu i izduzuju se vrhovi ,onako zuti jadni ko male zirafice vrhovi oni do neki dan mocni i jaki,Oceli se to vratit u normalu ??,ali ima pomaka malo,,,,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalasnikova, post: 416251, member: 49520"] Vec mi padaju ideje da izbacim najlosiju i nadam se ideji da ove 3 prezive ,pa mi dolazi na pamet uzet loncinu od 50 litarai presadit ovu sto je zdrava,jel nesto razmisljam ako se neoporave lako ce se ova stoje zdrava razlistat ponovo,da prekrije box jel stvarno su sve BOMBE srce me boli gledat ih vako jadne pognutih pozutjelih vrhova,mislio ih poslje flusha lagano na Cvjetanje prebacit jel uz OWERWATERING ovdje ima nekog defekta sa nutrientsima,jel sam zaljevo sa TVRDOM VODOM PH iznad 7 ito dobroo ,,I FLUSHIRANJE samoizazvalo domino efekt ISKUSNI AKO BOGA ZNATE ZBORITE NESTO,,, drenaza zemlje je dobra ,,perlit sa nesto glinenih kuglica box je 90x90x190 EDIT ;; sad gledam ih u ovesitne sate malo su kao dosle sebi,,ali rastu i izduzuju se vrhovi ,onako zuti jadni ko male zirafice vrhovi oni do neki dan mocni i jaki,Oceli se to vratit u normalu ??,ali ima pomaka malo,,,, [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom