Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="suljo" data-source="post: 416115" data-attributes="member: 49555"><p>ovako trenutno oboreni uvrnuti unutra ko uveli listovi a mali na dnu pocinju zutit.raste pod hps dual spekt 250w i led crvena i plava 100w temperatura od 23- d0 30. vlaga 30-60 sve Zavisi kad se grijac pali mjena se konstantno kako i temperatura dana i noci spava samnom. box je 2m sa 1,5m. vise sam je zaljevao golubijim izmetom razmucenu vodom i</p><p>zelenom pantelom za vegetaciju napredovala je pravo moro sam zsisat liske svaki 7 dana zaklone grane i nije dozivljavala stres samo napredovala i poslije sto sam je povezo vidim oborila se.isjecem konce i pustim je tri dana nista sve gora danas izvadim zemlju saperem svu jako je smrdila moguce da se prezasitila potopim korijen ne ostecen u plavu pantelu i ponovo posijem u novu zemlju evo proslo je 4h mislim da se one najmanje liskice dizu.ali evo drugi dan poslije presadje nista se ne desava drzim je na 18-6 svjetlost HVALA STO STE SE JAVILI AKO ZNATE POMOC BIO BIH ZAVALAN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="suljo, post: 416115, member: 49555"] ovako trenutno oboreni uvrnuti unutra ko uveli listovi a mali na dnu pocinju zutit.raste pod hps dual spekt 250w i led crvena i plava 100w temperatura od 23- d0 30. vlaga 30-60 sve Zavisi kad se grijac pali mjena se konstantno kako i temperatura dana i noci spava samnom. box je 2m sa 1,5m. vise sam je zaljevao golubijim izmetom razmucenu vodom i zelenom pantelom za vegetaciju napredovala je pravo moro sam zsisat liske svaki 7 dana zaklone grane i nije dozivljavala stres samo napredovala i poslije sto sam je povezo vidim oborila se.isjecem konce i pustim je tri dana nista sve gora danas izvadim zemlju saperem svu jako je smrdila moguce da se prezasitila potopim korijen ne ostecen u plavu pantelu i ponovo posijem u novu zemlju evo proslo je 4h mislim da se one najmanje liskice dizu.ali evo drugi dan poslije presadje nista se ne desava drzim je na 18-6 svjetlost HVALA STO STE SE JAVILI AKO ZNATE POMOC BIO BIH ZAVALAN [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom