Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hazer" data-source="post: 404998" data-attributes="member: 42962"><p>[USER=47311]@Konan031[/USER]</p><p>Nisam ekspert ali imaš jako mnogo postova na forumu sa žutim lišćem i problem je uvijek u jednoj od tri stvari; vlaga, temperatura ili gnojivo.</p><p></p><p>Dakle na tvom mjestu, provjeri da je temperatura manja od 27-28 stupnjeva i da je ne prezalijevaš (ja osobno čekam dok se sasvim zemlja osuši gornji sloj a to bude na mojoj temperaturi od prosjeka 26 stupnjeva i posudi od 8 litara nakon 2-3 dana, ako zalijem i četvri nije greda, bolje je i manje zaliti - ne baš sad da se korjen osuši nego zaliti previše, kod tebe će biti drugačije jer imaš 15L i ne znam koja ti je temperatura boxa).</p><p></p><p>Po mom skromnom mišljenju prezalijevao si je (koliko sam vidio po forumu kad je temperatura prevelika listovi se prvo frču a tek onda žute), Bio-Bizz koristim i sam i ako se držiš uputstva o razrjeđivanju tu ne možeš pogriješiti.</p><p></p><p>Edit: Naravno što je veća biljka popit će više, tako da ono u početku dok je mlada ne vrijedi u sredini a u sredini ne vrijedi na kraju odnosno na cvjetanju (u cvjetanju će ti biti manje nego u vegetaciji bez obzira što je velika). Ovo sve naravno iz mog skromnog mišljenja i onoga što sam proučavao.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hazer, post: 404998, member: 42962"] [USER=47311]@Konan031[/USER] Nisam ekspert ali imaš jako mnogo postova na forumu sa žutim lišćem i problem je uvijek u jednoj od tri stvari; vlaga, temperatura ili gnojivo. Dakle na tvom mjestu, provjeri da je temperatura manja od 27-28 stupnjeva i da je ne prezalijevaš (ja osobno čekam dok se sasvim zemlja osuši gornji sloj a to bude na mojoj temperaturi od prosjeka 26 stupnjeva i posudi od 8 litara nakon 2-3 dana, ako zalijem i četvri nije greda, bolje je i manje zaliti - ne baš sad da se korjen osuši nego zaliti previše, kod tebe će biti drugačije jer imaš 15L i ne znam koja ti je temperatura boxa). Po mom skromnom mišljenju prezalijevao si je (koliko sam vidio po forumu kad je temperatura prevelika listovi se prvo frču a tek onda žute), Bio-Bizz koristim i sam i ako se držiš uputstva o razrjeđivanju tu ne možeš pogriješiti. Edit: Naravno što je veća biljka popit će više, tako da ono u početku dok je mlada ne vrijedi u sredini a u sredini ne vrijedi na kraju odnosno na cvjetanju (u cvjetanju će ti biti manje nego u vegetaciji bez obzira što je velika). Ovo sve naravno iz mog skromnog mišljenja i onoga što sam proučavao. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom