Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Betrion" data-source="post: 380279" data-attributes="member: 46706"><p>Pozz svima!</p><p></p><p>Naime ovo mi je prvi grow i neke stvari su mi malo krenule nizbrdo pa bi vas zamolio ako mi možete pomoći da izvučem najbolje kaj mogu. Do prije tjedan dana sve je bilo super, nisam imao nametnika na biljkama, voda mi je izvrsna jel je prirodna sljemenska, koristim gnojiva od growing edge technologis, zemlju sam kupio mislim da dosta kvalitetnu, drenažu sam napravio od cigli i krupnog kamenja. E sada prije tjedan-dva automati su poceli cvjetati (Star Ryder, Auto ultimate, Auto Extreme, Think Diferent), dok regulari jos uvijek rastu i nemaju cvjetove (2xAK47 i Big Bud). Sjeme automata je kupljeno od Nizozemaca (dutch passion) a regulari od Bulk seed bank. Kako nisam bio prisutan 3 tjedna tako da osim zaljevanja i gnojenja nitko nije pregledavao biljke pa sam jucer primjetio nametnike. Neku zelenu gusjenicu i neko malo đubre koje mi je izleglo jaja na 2 lista! Neki listovi su malo pojedene a neki imaju bijele mrljice. Dali je to nešto što bi me trebalo jako zabrinuti i kako da se borim protiv toga?</p><p>[ATTACH=full]31047[/ATTACH] [ATTACH=full]31048[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Betrion, post: 380279, member: 46706"] Pozz svima! Naime ovo mi je prvi grow i neke stvari su mi malo krenule nizbrdo pa bi vas zamolio ako mi možete pomoći da izvučem najbolje kaj mogu. Do prije tjedan dana sve je bilo super, nisam imao nametnika na biljkama, voda mi je izvrsna jel je prirodna sljemenska, koristim gnojiva od growing edge technologis, zemlju sam kupio mislim da dosta kvalitetnu, drenažu sam napravio od cigli i krupnog kamenja. E sada prije tjedan-dva automati su poceli cvjetati (Star Ryder, Auto ultimate, Auto Extreme, Think Diferent), dok regulari jos uvijek rastu i nemaju cvjetove (2xAK47 i Big Bud). Sjeme automata je kupljeno od Nizozemaca (dutch passion) a regulari od Bulk seed bank. Kako nisam bio prisutan 3 tjedna tako da osim zaljevanja i gnojenja nitko nije pregledavao biljke pa sam jucer primjetio nametnike. Neku zelenu gusjenicu i neko malo đubre koje mi je izleglo jaja na 2 lista! Neki listovi su malo pojedene a neki imaju bijele mrljice. Dali je to nešto što bi me trebalo jako zabrinuti i kako da se borim protiv toga? [ATTACH=full]31047[/ATTACH] [ATTACH=full]31048[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom