Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pusimmnogotrave" data-source="post: 372541" data-attributes="member: 9160"><p>Pozdrav,novi sam i imam biljcicu, blue cheese, staru oko 4 tjedna, visoku oko 30 cm i pocela se fino granati, prenio sam je prije nekoliko dana vani i kroz to vrijeme joj je nestalo nekoliko listova. Dakle listovi su zdravi, zeleni, savrsene boje i teksture i tek tako, preko noici nestali. Okolo nema nikakvih tragova, nema ostataka, isto kao da je netko iscupao list, i to po jedan svaki dan.</p><p>Poduzeo sam osnovne mjere zastite i ne primjecujem nametnike, ne znam koja je zivotinja, moguce zec. Zanima me je li se tko jos susretao s tim problemom i kako ga je rijesio. Hvala!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pusimmnogotrave, post: 372541, member: 9160"] Pozdrav,novi sam i imam biljcicu, blue cheese, staru oko 4 tjedna, visoku oko 30 cm i pocela se fino granati, prenio sam je prije nekoliko dana vani i kroz to vrijeme joj je nestalo nekoliko listova. Dakle listovi su zdravi, zeleni, savrsene boje i teksture i tek tako, preko noici nestali. Okolo nema nikakvih tragova, nema ostataka, isto kao da je netko iscupao list, i to po jedan svaki dan. Poduzeo sam osnovne mjere zastite i ne primjecujem nametnike, ne znam koja je zivotinja, moguce zec. Zanima me je li se tko jos susretao s tim problemom i kako ga je rijesio. Hvala! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom