Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="koNet" data-source="post: 305374" data-attributes="member: 40215"><p>Pozdrav</p><p></p><p>Zasadio sam neku domačicu vani prije skoro 2 mjeseca, tokom vegetacije sve je bilo normalno, narasla je fino, s obzirom na moju pogrešku kasnog presađivanja, no u zadnjih nekoliko dana kao da ju napada nešto ( ili joj možda nešto nedostaje). Naime veći list joj je počeo žutiti, a kako je počela sa cvjetanjem, njen vrh mi se čini čudan, ima male crne dijelove, i onako smežurano je. Iako je posađena vani, nije u zemlji nego kaliću od 20 l, zemlja je moj mix svega i svačega koji je već izgurao pokoji grow tako da ne vjerujem da je do nje. Nisam je gnojio do sada, planirao sam početi idući tjedan, ali sad se premišljam da počnem što prije jer sumnjam u nedostatak fosfora jer koliko sam čitao ovdje na to mi najviše liče te crne fleke na vrhu, iako ih nema uopće na listovima? Možda je problem i voda jer ju zalijevam sa običnom vodom koja odstoji 1 dan i unutra ubacim stvarno malo, manje od prstohvata limunske kiseline. Ako ne ide bez slike, stavit ću sliku kroz 2 dana kad nabavim neki fotoaparat sa normalnom rezolucijom.</p><p>Inače, obožavam vas čitati, i svaka vam čast za objašnjavanje svega i svačega, stvarno sam puno naučio ovdje</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="koNet, post: 305374, member: 40215"] Pozdrav Zasadio sam neku domačicu vani prije skoro 2 mjeseca, tokom vegetacije sve je bilo normalno, narasla je fino, s obzirom na moju pogrešku kasnog presađivanja, no u zadnjih nekoliko dana kao da ju napada nešto ( ili joj možda nešto nedostaje). Naime veći list joj je počeo žutiti, a kako je počela sa cvjetanjem, njen vrh mi se čini čudan, ima male crne dijelove, i onako smežurano je. Iako je posađena vani, nije u zemlji nego kaliću od 20 l, zemlja je moj mix svega i svačega koji je već izgurao pokoji grow tako da ne vjerujem da je do nje. Nisam je gnojio do sada, planirao sam početi idući tjedan, ali sad se premišljam da počnem što prije jer sumnjam u nedostatak fosfora jer koliko sam čitao ovdje na to mi najviše liče te crne fleke na vrhu, iako ih nema uopće na listovima? Možda je problem i voda jer ju zalijevam sa običnom vodom koja odstoji 1 dan i unutra ubacim stvarno malo, manje od prstohvata limunske kiseline. Ako ne ide bez slike, stavit ću sliku kroz 2 dana kad nabavim neki fotoaparat sa normalnom rezolucijom. Inače, obožavam vas čitati, i svaka vam čast za objašnjavanje svega i svačega, stvarno sam puno naučio ovdje [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom