Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mordax" data-source="post: 256399" data-attributes="member: 35981"><p>Pomoc :/</p><p>Sjemenke brendiranih automatika sam stavio u casu vode 24h pa par dana između maramica isklijale sve pa stavio u zemlju na 1,5-2cm dubine, lagano zagrnuo i poškropio s vodom u onoj prskalici</p><p>..e i onda mi vrag nije dao mira, reko malo je to vlage i vode i onda ja ljepo ulio normalno polako vodu da se sva zemlja u maloj posudici navlaži (premda kroz rupice nije curila) iii proslo par dana ww auto niknula polugnjila a ove ostale sve iskopo za tjedan dana a klica polugnjila i unutra ko zelena sluz.</p><p></p><p>koja je tu greska? sto su bile u vodi 24h na pocetku ili sam previse zalio ili kilavo sjeme??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mordax, post: 256399, member: 35981"] Pomoc :/ Sjemenke brendiranih automatika sam stavio u casu vode 24h pa par dana između maramica isklijale sve pa stavio u zemlju na 1,5-2cm dubine, lagano zagrnuo i poškropio s vodom u onoj prskalici ..e i onda mi vrag nije dao mira, reko malo je to vlage i vode i onda ja ljepo ulio normalno polako vodu da se sva zemlja u maloj posudici navlaži (premda kroz rupice nije curila) iii proslo par dana ww auto niknula polugnjila a ove ostale sve iskopo za tjedan dana a klica polugnjila i unutra ko zelena sluz. koja je tu greska? sto su bile u vodi 24h na pocetku ili sam previse zalio ili kilavo sjeme?? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom