Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dusko" data-source="post: 251705" data-attributes="member: 29183"><p>Pozdrav ekipa!</p><p>Imam jedan problem,tj. više dilemu.Znači zasadio sam tri biljke u 4 mjesecu vanka,sjeme je nepoznatog podrijetla,rađen je na svima LST u više navrata,sve tri su imale identične uvjete za rast,biljke izgledaju zdravo nego su dvije zakržljale rastom(moguće da je su jednostavno takva sorta,jer stvarno neznam koje je sjeme),a samo je jedna velika,bolje reć ogromna,ima oko 20 vrhova i svaki vrh je prosječno visok oko 1 m (LST trening) druge dvije su zajedno manje od ove najveće!E sad me muči što se najveća izjasnila kao hemafrodit,a šteta mi ju je sjeći,jer količinski je duplo veća nego ove dvije zajedno!Druge dvije su ženke!</p><p>Pa se pitam,a i vas pitam koliko je pametno nju/njega (ono) ostavit,micat sa nje muške cvjetove(one loptice,muda) svako dva dana,i pokušat izgurat grow da ne oplodi ove dvije druge,a i nju samu?A i ako oplodi koliko će utjecat na samu kvalitetu?jer za sada uspješno uklanjam sve loptice,a znam da će mi kad tad promaknut bar jedna,jer je to pravi sizifov poso!</p><p>Šta napraviti po vašem mišljenu?Kvaliteta naspram kvantiteti? </p><p>Hvala i do tipkanja! :ninja:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dusko, post: 251705, member: 29183"] Pozdrav ekipa! Imam jedan problem,tj. više dilemu.Znači zasadio sam tri biljke u 4 mjesecu vanka,sjeme je nepoznatog podrijetla,rađen je na svima LST u više navrata,sve tri su imale identične uvjete za rast,biljke izgledaju zdravo nego su dvije zakržljale rastom(moguće da je su jednostavno takva sorta,jer stvarno neznam koje je sjeme),a samo je jedna velika,bolje reć ogromna,ima oko 20 vrhova i svaki vrh je prosječno visok oko 1 m (LST trening) druge dvije su zajedno manje od ove najveće!E sad me muči što se najveća izjasnila kao hemafrodit,a šteta mi ju je sjeći,jer količinski je duplo veća nego ove dvije zajedno!Druge dvije su ženke! Pa se pitam,a i vas pitam koliko je pametno nju/njega (ono) ostavit,micat sa nje muške cvjetove(one loptice,muda) svako dva dana,i pokušat izgurat grow da ne oplodi ove dvije druge,a i nju samu?A i ako oplodi koliko će utjecat na samu kvalitetu?jer za sada uspješno uklanjam sve loptice,a znam da će mi kad tad promaknut bar jedna,jer je to pravi sizifov poso! Šta napraviti po vašem mišljenu?Kvaliteta naspram kvantiteti? Hvala i do tipkanja! :ninja: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom