Brendirana gnojiva su, većinom ok. Sensi ti je od Advanced nutrients, bazno gnojivo i uz to, ne treba puno za početak!
Pozdrav, zanima me upotreba biobizz gnojiva sa biobizz all mix zemljom. imam tu zemlju i zanima me kad mogu poceti koristiti biogrow?
www.vutra.org
Evo ti par tema, ako te zanima ili kreni, kao večina sa dobrim, starim Hesiem!
Pozdrav ljubiteljima, već neko vrime pratim forum ali da budem iskren ovo mi je prvi post, našao sam ovde puno korisnih informacija ali bi mi sada trebao konkretan savjet od nekoga tko koristi hesijeve super vit, power zyme ... Da objasnim situaciju malo detaljnije, do sada sam se igrao...
www.vutra.org
Ili Advanced nutrients,
Ako piše na boci, da se daje 2ml na litru vode,kakvo je to pitanje? :) Tako bi trebalo! Mješate a i b u vodi(tako mora iči) i sve od ANa može se miješat zajedno. Nema potreba za Ako mislite, da možete samo dva puta do sajta, jednom full dozu, jednom voda, ovisi o strainu i kako podnosi hranu...
www.vutra.org
kojem spada Sensi a i b(dvokoponentno gnojivo).
Advanced nutrients ti je odlično gnojivo, ali oni tri elementa, grunu u pet bočica, pa je malo kompliciraniji, ali sada imaju paket, pa je lakše naučiti. Inače, koristim oba i male su razlike!
AN jače izvuće
Isprike ako slična tema već postoji, ja je nisam uspio pronaći. Brišite, prebacujte, nikakav problem. Zanima me koja gnojiva, osim Plantelle, mogu poslužiti nama koji nismo u mogućnosti nabavljati Hesije, Plagrone i ostala čudesa. Šta daje iole pristojne rezultate, a može se nabaviti u...
www.vutra.org
Može se i sa jeftinijim varijantama, samo prouči, što je NPK(dušik, fosfor, kalij), ima ga svako gnojivo, aditivi i boosteri manje.
Evo, da imaš od kuda početi ili postavi pitanje u temi "koja gnojiva koristite" i javi se netko!
U temam, ako ti se ne čita sve, što je razumljivo. Pročitaj prvi, drugi post, pa se prebaciš, pred kraj, jer tu su noviji postovi. Gledaj datum, kada je pisan post i po tome se ravnaš!