provrteo sam i dnevnik i googlao taj ON pk juice, vidim da nije PK, nego obican bloom 2-5-8 +micro
Po izgledu ona kao da je gladna i da fali N, otrembesila se malo i mozda je tani cesce zaliva, svakih 2 dana, a opet tako izgleda normalno lisce u pola cvetanja iz kojih biljka iskoristi energiju i odbaci, da li moze uzrok biti generalno nedevoljno lisne mase ?
Drugi uzrok moze biti uvodjenje Plagron Blooma pre same pojave problema ?
20.4. : pola doze Pk Juice + pola doze Big starta + pola doze Plagron Blooma
pred cca tjedan dana krenula bljedit lagano..
@spoonman koren ne voli promene ECa u kokosu i ponekad tako dodas nesto, dobijes burn iako nije bio previse jak da dodje do istog
ne znam za bio tabs i autopotove, ali svaka cast za ovo, jer PH za kokos ide 5.5-6.2
5. Kokos + BioTabs + svasta
@grouchy neka je i od 4te ned ne bitno, generalizovao sam, ali da razumem ja tebe, ti da podstaknes sajtove i biljku da udje u cvet i ti imas svoj feeling za osecaj pa tako ides
e sad kolko treba PK na osnovno djubrivo na biljku od 70-80cm sa 20-30 sajtova i jednu od 20-30cm sa 10tak sajtova ?
jel ova unutra, ova napolju, 100w ili 300w, itd. . .kolike su prethodne doze bile i koliko cesto, koliko se cega nagomilalo ili spremilo - ili sta se dotle potrosilo kada je dodat PK
tako da jes odosmo mi presiroko ili ja, ko ce to znati, skripe uslovi, ph vristi, svetlo bruji, a mi djubrimo
ja samo cesto ozbiljno odlutam, nisam nervozan, da neko nesto ne shvati pogresno