Potovi su 20l ,do pre 2 Ned jedva je prihvatala 2L vode ,zamenio sam malo zemlje sa vrha i sada je bolja situacija zalijem sa 3L sacekam da upije vodu iz tanjirića 2mim onda dodam Jos 1L vode ,napuni se tanjirić ponovo ali nisam obratio pažnju posle koliko vremena se tanjirić isprazni ponovObraticu pažnju u sledećem zalivanju ako se isprazni tanjirić do 5min jel onda znaci da je biljkauzela vode@Misko21 zedna je, vjerovatno ti zemlja propusta previse vodu, to jest saprofitna je, koliko su litara potovi a sa koliko vode zalivas? Biljka ne moze da se hrani kako treba, malo viska temp, malo suva zemlja i eto...
Moze biti jer sam imao problema voda samo prodje cim pocnem da zalivam,pa onda cekam 2min da biljka upije vode iz tanjirića pa ponovo zalivam.Cak je jednoj biljci i 1L bilo previse ,sada posle 2-3 zalivanja pumpicom i vecom količinom vode situacija je bolja.Sada popiju 3L vode i jednom napune tanjiric
Nisam uopste nista davao sem vode...danas sam kupio neko gnojivo i i zalio...na jednoj su oni glatki listovi osusili se..neznam dal ce to biti problemWendigo ne lupetaj molim te ljudi su okacili slike i treba im pomoc a ne neko da im pametuje.
@dangaros posalji tacno ime zemlje vrlo verovatno moze da bude do PH zemlje i do manjka svetla ako gajis out jer je vreme u *****
@Misko21 Koliko vidim visak Ca je u pitanju jer su se listovi ocmoljili a i najverovatnije da si preterao sa djubrivom na to mi ukazuje sprem onome sto si napisao,al opet videcemo neko iskusniji sta ce reci..
na jednoj su oni glatki listovi osusili se