@Harry042
Vidi, ako je biljka fotoperiodna jednom kad je prebaciš na režim 12/12 to više ne smiješ mijenjati. Zašto? U slučaju da dođe do takve promjene ženska biljka će osjetiti opasnost okoline i oplodit će sama sebe (hermafroditi) kako bi nakon što ona uvene mogla nastaviti vrstu zvanu cannabis. Tipična evolucija i preživljavanje najsnalažljivijih. Preporučio bih ti da prebaciš na 12/12 i strogo držiš taj režim. Osiguraj im u tih 12 sati mraka apsolutni mrak kako nebi došlo do toga da biljka pohermi i samu sebe oplodi.
Vezano za gnojivo PK 15-11. To je poprilično jako gnojivo koje bi bilo idealno za vrhunac cvjetanja, znači kad su vrhovi već debeli i formirani, tada biljka jede najviše. S tim gnojivom možeš ići i od početka cvjetanja, ali nikako više od 1/4 doze jer biljka tada još ne treba tolike količine PK. Recimo Hesi Bloom koji se daje kroz cijelo cvjetanje ima NPK 2 3 3, a zadnjih mjesec dana se daje Hesi P+ kojem je NPK 0 14 11 ako se ne varam.
I da, vezano za pravilo foruma. Kako bi tema bila što čitljivija izbjegavaj citiranje poruke ako nije baš nužno. Najbolji način je da ako recimo želiš meni odgovoriti , koristiš @ime_korisnika, a taj netko će se već sjetiti o čemu ste razgovarali, a u najgorem slučaju će pročitati još jednom i podsjetiti se.
Moja preporuka ti je da odeš u temu Mentorski kutak i tamo pronađeš mentora koji trenutno ima vremena. Postoji razlog zašto su baš ti ljudi mentori, a ja recimo, nisam. Oni će ti najbolje reći što kako i zašto, ali se također očekuje od tebe da dođeš s nekim minimalnim predznanjemi olakšaš mentoru da olakša tebi.
Sretno u nastavku i neka bude dobar urod