Da.. za coco cal/mag je obično neizostavan dio hranjiva.
Zapravo dok čekaš stručniji odgovor možeš i navest kako ju hraniš i koristiš li EC metar?
Zapravo dok čekaš stručniji odgovor možeš i navest kako ju hraniš i koristiš li EC metar?
Pitaj u odgovarajućoj temi.Jel pusite svaki dan,i koliko ak nije tajna
Varaš se.da bi vidili po kolicini potrosene struje ako se ne varam
Flipaj na 12/12 mada će eksplodirati i zauzeti mesta. Najbolja varijanta, poseban box za nju.slobodno bacam
Da bi imao dobre rezultate sa biobizzom i cocom, trebaš koristiti acti veru od početka do kraja, raspon pH bi ti trebao biti od 6.0 do 6.4, a pH minus ili plus solucije bi isto morali biti od biobizza da ne uništiš bakterije koje dodaješ sa acti verom. I cal/mag ovisno o vodi kakvu koristiš. To čisto prenosim riječi od čovjeka iz biobizza.Ne,ne koristim,do sad sam u njih u zadnja dva tjedna stavljao po 1ml,bio growa 1 ml acti verabi po pola mil.boostera gore navedenog,znaci to su tjedne doze,svaki drugi dan po trećinu od prilike
Ista je i doktorka neki dan kad sam kupovao naočale.. To čisto prenosim riječi od čovjeka iz biobizza.
kokos i biobizz neidu nikako.... moras uzeti neke nutrijente za kokos ili hidro.... pH trebas drzati od 5.6 do 6.2..... svega joj fali.... ocigledno calmg.... stabljika je tanka... ona je gladna i pogledaj joj cvetove....Pozdrav ekipa evo da se i ja javim sa problemom pa ako neko moze pomoc bio bih zahvalan na slikama je cream Carmel auto sweet seeds,imam jos jedan NL auto Linda seeds,koji ima isti problem.stare su 4 tjedna,Coco brix je umjesto zemlje,svjetlo 250w hps Dual spectrum.ako treba slikar cu i NL.hrana koju dajem trenutno je biobizz bio grow i biobizz acti vera,i advenced meta booster.neznam dal' sam pretjerao sa hranom il' necega fali.tem je od 20-30 stupnjeva,pH 6.5-6.8,evo nadodao sam i NL
Ali kako da maknem sa dna? Pogotov ako bude jako suha zemlja, sve će mi se raspast, zar ne?ručno maknut paučine koliko je moguće