Lijep pozdrav svima, imam mali problem pa bih molio pomoć...Nije da sam početnik, štoviše imao sam više vrlo uspiješnih growa te savladao basic stvari odavno. Iako sam bio pauzirao jedno vrijeme mislim da jednom kad naučiš vozit bicikl uvijek ga znaš voziti tako da mi neke stvari nisu jasne koje mi se događaju. Prvo, zašto biljke nakon što ih zalijem mi se obijese kao da sam napravio overwatering što mislim da je nemoguće jer ih zalijevam svaka 4 dana po 1-2L vode, potovi 18L (trenutno su u 50danu života) i poprilično su velike te sam ih zalio točno onda kada su se minimalno objesile te tehnika zabij prst pokazala je isto no 15tak min nakon zaljevanja objese se kao da ih zaljevam svaki dan sa tom količinom vode, ovo se dešava zadnjih 2-3 zaljevanja s time da je prethodno bilo sa 1.5L a prije njega sa 1L vode (povečavam količinu kako rastu). To mi se dešava sada a i u prošlom grovu koji je bio prvi nakon dužeg vremena. Jedna stvar mi se isto dešava sada kao i u prošlom growu i ovdje imam mali milijon upitnika iznad glave. Biljke mi pokazuju overfeeding, nema paljenja listova no biljke postaju svakim danom sve tamnije i tamnije, prošli put sam mislio da sam pretjerao sa fertilizerima, inače koristim BioBizz i realno gledano dajem im upola manje kako tablice govore a nekada sam ih šopao punim plučima i nikad nisam imao problema. Naime prvih 15 dana davao sam im samo root te počeo dodavati fishmix i bioheaven i to u smiješnim količinama 0.5ml/1L no nakon 2-3 zaljevanja vidio sam kako mi listovi dolaze dark green ali baš ono dark green, prekjučer sam napravio lollipop i jučer ih ubacio na cvjetanje s time da sam 3 zadnja zaljevanja davao čistu vodu + 4ml/1L Roota...Neka mi netko molim vas kaže koji q*ratz se događa, nikada nisam imao ovakvih problema. Jedina je razlika da ne zaljevam do runoffa ali to u slučaju Biobizza ne bi trebao biti problem a i u prošlom growu runoffa nije bilo možda prvih 3-4 tjedana kasnije sam uvijek zaljevao do min 10% runoffa stoga mi fakat nije jasno šta se dešava, molim neko objašnjenje (usmjerenje) gdje griješim. Hvala!!!